Onze agenda > evenementen & opleidingen

Mei 2015

11 Mei 2015 – Cursus SDB*HRM APPLICATIEBEHEER

De cursus SDB*HRM Applicatiebeheer leert u snel en efficiënt om te gaan met het inhoudelijk beheer van het pakket SDB*HRM. Alle functionaliteit die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komt uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures worden behandeld. Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

19 Mei 2015 – Praktijkspecial WET WERK EN ZEKERHEID

In deze praktijkspecial worden alle wettelijke wijzigingen behandeld, zodat u na één dagdeel op de hoogte bent van alles wat u als werkgever moet weten om daarmee binnen uw eigen organisatie verder aan de slag te kunnen.

28 Mei 2015 – Cursus SDB*HRM PERSONEEL SALARIS

In de cursus SDB*HRM Personeel Salaris leert u snel en efficiënt om te gaan met SDB*HRM Personeel. Alle functionaliteit die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komt uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures worden behandeld. Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing. Tijdens de cursus wordt het gehele pakket doorlopen en worden de mogelijkheden van de verschillende functionaliteiten besproken. Praktijkopdrachten zorgen ervoor dat u zich het werken met dit pakket snel eigen maakt. Waar mogelijk wordt ingegaan op uw specifieke vragen uit de praktijk.

Juni 2015

1 Juni 2015 – Cursus SDB*SALARIS PERSONEEL

De cursus SDB*Salaris Personeel ondersteunt u bij het snel en efficiënt werken met SDB*Salaris. Alle functionaliteit die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komt uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures worden behandeld. Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

2 Juni 2015 -WORKSHOP LOONBEREKENING van bruto naar netto

Vragen beantwoorden van werknemers of van managers over de loonberekening zijn voor de salarisadministratie de echte proeve van bekwaamheid. In het voorrekenen en toelichten hoe een bedrag op de loonstrook tot stand is gekomen, toont de salarisadministratie het meesterschap. Het goed en foutloos invoeren van salarismutaties is maar een stukje van het salariswerk, het begrijpen en verklaren van de betalingen en inhoudingen is minstens zo belangrijk.

2 Juni 2015 – Cursus SDB*ZORGPLANNER

In de cursus SDB*ZorgPlanner leert u snel en efficiënt om te gaan met SDB – roosterpakket SDB*ZorgPlanner. Alle functionaliteit die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komt uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures worden behandeld. Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

25 Juni 2015 – Cursus SDB*HRM AD-HOC RAPPORTAGE

In de cursus SDB*HRM Ad hocrapportages Basis leert u snel en efficiënt om te gaan met het personeelsinformatiesysteem SDB*HRM.  Alle functionaliteit die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komt uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures worden behandeld. Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.