Onze agenda > evenementen & opleidingen

Praktijkspecials en workshops

24 November tot en met 3 december 2015 – Salaris-Instructiedagen 2015

Dinsdag 24 november 2015

Donderdag 26 november 2015

Maandag 30 november 2015

Dinsdag 1 december 2015

Donderdag 3 december 2015

Het moment is weer aangebroken om de blik vooruit te werpen op de vele veranderingen in de salaris- en personeelsadministratie die ons vanaf 1 januari 2016 te wachten staan.

In de periode van 24 november 2015 tot en met 3 december 2015 organiseert SDB Groep weer de zogenaamde ′instructiedagen′.

Tijdens deze bijeenkomsten gaan wij in op de ontwikkelingen in de wetgeving en op de gevolgen hiervan voor SDB*Salaris.

Locaties:

Datum: dinsdag 24 november 2015

Locatie: Volckaert te Dongen

Datum: donderdag 26 november 2015

Locatie: Driezorg te Zwolle

Datum: maandag 30 november 2015

Locatie: Alkcare te Alkmaar

Datum: dinsdag 1 december 2015

Locatie: Malderburgh te Malden

Datum: donderdag 3 december 2015

Locatie: Gemiva-SVG te Zoeterwoude

12 november 2015 – Praktijkspecial Loonheffing en werknemersverzekeringen

Datum: 12 November 2015

Locatie: Bosch en Duin

Tijdens deze praktijkspecial praten wij u in 1 middag bij over alle relevante ontwikkelingen ten aanzien van de loonheffing en de (premies) werknemersverzekeringen.

Gebruikerscursussen

Cursussen en informatiesessies  SDB*SELFSERVICE Basis, ESS en MSS

De cursussen en informatiesessies SDB*Selfservice ondersteunen u bij het snel en efficiënt werken met SDB*Selfservice.  Alle functionaliteiten  die u en / of uw medewerkers in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komen uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures kunnen worden behandeld.  Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

Cursus SDB*SALARIS PERSONEEL

De cursus SDB*Salaris Personeel ondersteunt u bij het snel en efficiënt werken met SDB*Salaris.  Alle functionaliteiten die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komen uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures kunnen worden behandeld. Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

Cursus SDB*ZORGPLANNER

De cursus SDB*ZorgPlanner ondersteunt u bij het snel en efficiënt werken met SDB*ZorgPlanner.  Alle functionaliteiten  die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komen uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures kunnen worden behandeld.  Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

Cursus SDB*HRM PERSONEEL SALARIS

De cursus SDB*HRM Personeel Salaris ondersteunt u bij het snel en efficiënt werken met SDB*HRM Personeel Salaris.  Alle functionaliteiten  die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komen uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures kunnen worden behandeld.  Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

Cursus SDB*HRM AD-HOC RAPPORTAGE

De cursus SDB*HRM Ad hocrapportages ondersteunt u bij het snel en efficiënt werken met SDB*HRM Ad hocrapportages.  Alle functionaliteiten  die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komen uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures kunnen worden behandeld.  Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.

Cursus SDB*HRM APPLICATIEBEHEER

De cursus SDB*HRM Applicatiebeheer ondersteunt u bij het snel en efficiënt werken met SDB* Applicatiebeheer.  Alle functionaliteiten  die u in de dagelijkse praktijk nodig hebt, komen uitgebreid aan bod. Maar ook de wat minder gebruikelijke procedures kunnen worden behandeld.  Kernwoorden in deze cursus zijn praktische toepasbaarheid en tijdbesparing.