Uit de zorg

voor de zorg

Al meer dan 35 jaar is SDB Groep specialist voor de zorgsector. In 1976 bundelde een aantal bejaardenhuizen hun krachten in de Stichting Dienstverlening Bejaardenoorden. Het doel: één organisatie voor financiële en administratieve zaken in de sector. In de jaren daarna ontwikkelde deze SDB Groep software op het gebied van salarisverwerking, personeelsinformatie, werkroosters en voedingroosters. Nu richten we ons op advies, HR- en salarisoplossingen en ondersteuning aan zorgorganisaties.

SDB Groep heeft alle software volledig webbased gemaakt. Inmiddels hebben we meer dan 10 jaar ervaring als SaaS-leverancier (Software As A Service). Met ruim 450 klanten zijn we marktleider in e-HRM en salarisverwerking voor de zorgsector. SDB Groep verzorgt de salarisverwerking voor circa 90.000 werknemers van zorgorganisaties in Nederland.

SDB Groep is ambitieus, maar ook nuchter. Dit leidde tot nieuwe ICT oplossingen (zoals SDB*Iris, SDB*Rapportage, SDB*CliëntAgenda en SDB*Zorgplanner). Wij blijven onze producten en diensten doorontwikkelen om u te ondersteunen in deze continue veranderende markt.

Corporate brochure

SDB Groep

De corporate brochure van SDB Groep

 

Inloggen op

SDB*Selfservice (Iris)
voor medewerkers
SDB*Zorgplanner SDB*Salaris
voor salarisadministratie