Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Ondersteuning bij de continuïteit van uw Salaris, Planning en ECD oplossingen

Alles voor de continuïteit 

 

We verdiepen ons in deze tijd meer dan ons lief is in noodscenario’s en dat doen jullie ook merken we. “Stel dat mensen in het secundaire proces uitvallen of anders moeten worden ingezet, kunnen jullie dan helpen?”, hebben we gehoord.  Dat kunnen en willen we zeker. 

 

We staan allemaal door het Corona virus voor grote uitdagingen. Naast het borgen van de continuïteit van zorg is het ook van belang dat processen zoals het plannen en uitbetalen van medewerkers, zaken rondom Planning en het ECD continueren. Het kan zijn dat je als gevolg van de huidige situatie in Nederland nu of op korte termijn de capaciteit mist op deze onderdelen van uw organisatie. Doordat bijvoorbeeld sleutelpersonen zoals de salarisadministrateur of de applicatiebeheerder ziek worden.

 

Om zo snel mogelijk te kunnen schakelen wanneer er onverhoopt extra ondersteuning nodig is, horen wij graag van je op welke vlakken je mogelijk ondersteuning nodig hebt. Daarvoor kun je contact opnemen met je Account Manager. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, bel  070 357 0800 of stuur een bericht naar  info@sdbgroep.nl.

 

Wij staan voor u klaar!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.