Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Maak kennis met onze nieuwe digitale leeroplossingen

Maak kennis met onze nieuwe leeroplossingen
SDB Groep heeft als missie om de zorgmedewerker te helpen de beste zorg te verlenen met onze software en diensten. Wij doen dat o.a. door zorgmedewerkers te ontlasten in administratieve taken. Het is daarnaast belangrijk om zorgmedewerkers te faciliteren in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij steeds bekwamer worden en groeien in hun vakgebied.

 

Digitale leeroplossingen
In december 2019 heeft SDB Groep de krachten gebundeld met The Competence Groep (TCG), een leverancier van een leerplatform (Learning Management System Minerva) en content (e-learning) speciaal voor de zorg. TCG helpt honderden organisaties in de zorg met leervraagstukken.

 

Zorgmedewerkers helpen in hun persoonlijke ontwikkeling
We willen graag meer vertellen over hoe de digitale leeroplossingen van TCG kunnen helpen in de ontwikkeling en het binden en boeien van zorgprofessionals binnen jouw zorginstelling. Daarom organiseren wij een aantal centrale sessies om inzicht te geven in de mogelijkheden en voordelen van digitale leeroplossingen van TCG.

 

Het programma:
• Ontvangst met koffie en thee
• Welkom en kennismaking met TCG
• Demonstratie van onze digitale leeroplossingen

-Leer Management Systeem Minerva (LMS)
-Bekwaamheidspaspoort
-E-learning voor de zorg
-Auteurstool Online Studio

• Uitwisseling ervaringen en vragen
• Lunch/netwerkborrel

 

Planning en inschrijven:
De bijeenkomsten duren twee uur en worden georganiseerd op het kantoor van TCG in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Op onderstaande data zijn de centrale sessies gepland:

 

• Dinsdag 3 maart, van 10.00 – 12.00
• Donderdag 5 maart, van 14.00 – 16.00

 

Als u graag een van de sessies wilt bijwonen, kunt met onderstaande button aanmelden.
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie.

Meer informatie over TCG en de producten kun je ook vinden op www.thecompetencegroup.nl

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.