Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep dingt mee naar de Computable Award 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’

SDB Groep heeft samen met Zorgpartners Midden-Holland de derde plek behaald voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale transformatie van het Jaar’.

 

Wij zijn trots op het behalen van de nominatie in de categorie ‘Digitale transformatie van het jaar 2019’ die we gekregen hebben voor het innovatieve project waarin de automatische verwerking van meetgegevens tot een grote kwalitatieve impuls van het zorgproces leidt. Anders dan honderden andere projecten was die van Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en SDB Groep de vakjury opgevallen. Dat is al een prestatie op zich. Bovendien biedt het hoop op een toekomst waarin ICT-toepassingen binnen de zorg ter ondersteuning voor medewerkers en comfort voor cliënten eerder regel dan uitzondering zullen worden.

 

 

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…