Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep dingt mee naar de Computable Award 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’

SDB Groep heeft samen met Zorgpartners Midden-Holland de derde plek behaald voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale transformatie van het Jaar’.

 

Wij zijn trots op het behalen van de nominatie in de categorie ‘Digitale transformatie van het jaar 2019’ die we gekregen hebben voor het innovatieve project waarin de automatische verwerking van meetgegevens tot een grote kwalitatieve impuls van het zorgproces leidt. Anders dan honderden andere projecten was die van Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en SDB Groep de vakjury opgevallen. Dat is al een prestatie op zich. Bovendien biedt het hoop op een toekomst waarin ICT-toepassingen binnen de zorg ter ondersteuning voor medewerkers en comfort voor cliënten eerder regel dan uitzondering zullen worden.

 

 

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.