Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep dingt mee naar de Computable Award 2019 in de categorie ‘Digitale Transformatie van het Jaar’

SDB Groep heeft samen met Zorgpartners Midden-Holland de derde plek behaald voor de Computable Awards 2019 in de categorie ‘Digitale transformatie van het Jaar’.

 

Wij zijn trots op het behalen van de nominatie in de categorie ‘Digitale transformatie van het jaar 2019’ die we gekregen hebben voor het innovatieve project waarin de automatische verwerking van meetgegevens tot een grote kwalitatieve impuls van het zorgproces leidt. Anders dan honderden andere projecten was die van Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en SDB Groep de vakjury opgevallen. Dat is al een prestatie op zich. Bovendien biedt het hoop op een toekomst waarin ICT-toepassingen binnen de zorg ter ondersteuning voor medewerkers en comfort voor cliënten eerder regel dan uitzondering zullen worden.

 

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.