Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep sponsort het Raising the Future congres voor de kinderopvang

In verband met de uitbraak van het coronavirus hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan 100 bezoekers afgekondigd. Dit betekent dat het congres Raising the Future op 19 maart 2020 zal worden verplaatst naar een nieuwe datum in 2020. Wij houden u op de hoogte.

 

 

SDB Groep is sponsor van het Raising the Future congres op 19 maart voor de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. Inspirerende sprekers nemen u mee aan de hand van de vraag

 

“Waartoe voeden wij op?” Komt u ook?

 

Raising the Future is een nationaal congres voor professionals, wetenschappers, bestuurders, politici, denkers en schrijvers die betrokken zijn bij de jeugdketen: kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. De vraag gaat over de opdracht waar wij voor staan als professionals, in een tijd waarin we geconfronteerd worden met toenemende sociale en economische ongelijkheid, individualisering, prestatiedruk, globalisering en klimaatveranderingen. Het gaat om de urgentie van de vraag “Waartoe willen wij opvoeden?”.

 

Prikkelende sprekers werpen indringende en ongemakkelijke vragen op.

Denker des Vaderlands Daan Roovers, historicus en schrijver Philipp Blom, technologiefilosoof Peter Paul Verbeek, hoogleraar sociologie Saskia Sassen en hoogleraar klinische psychologie Paul Verhaege, Jelle Brandt Corstius – om er een paar te noemen – zullen de discussie van het gebaande pad af houden.  Dit congres levert geen pasklare oplossingen. Het is het begin van een beweging; de aftrap van een nieuwe, voortdurende en inspirerende manier van kijken en denken over het opvoeden van kinderen nu en in de nabije toekomst.

 

Doe mee! Denk mee!
Kom ook op donderdag 19 maart naar Raising the Future in De Rijtuigenloods, Amersfoort. U kunt uw tickets bestellen op  www.raisingthefuture.nl.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.