Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep staat klaar om je te helpen

SDB groep is er met hart en ziel voor de zorg. 

Als leverancier van software aan de zorg zijn wij ons terdege bewust van het vitale belang van zijn dienstverlening aan zijn klanten. Juist nu.

 

SDB heeft er daarom alles aan gedaan om tijdig de juiste maatregelen te treffen, om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en daarmee ook de dienstverlening aan zorginstellingen.

 

Sinds 9 maart al – ruim voordat dat landelijk verplicht werd – werken alle medewerkers van SDB groep vanuit huis. Iedereen is in zelf-isolatie en niemand heeft klachten.

 

Alle systemen zijn op afstand bereikbaar en alles is volledig operationeel. Onze mensen houden veelvuldig onderling contact middels interne sociale media kanalen en videoconferenties, waardoor de organisatie technisch gezien normaal opereert.

 

SDB groep is in staat om op afstand als het nodig is applicatiebeheer van zorginstellingen over te nemen en daarmee verder bij te dragen aan ontzorging van de zorg. De situatie bij instellingen wordt voortdurend gemonitord door contact te houden met klanten en SDB kan en zal met support op afstand bijspringen als daar behoefte aan is.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.