Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Groep staat klaar om je te helpen

SDB groep is er met hart en ziel voor de zorg. 

Als leverancier van software aan de zorg zijn wij ons terdege bewust van het vitale belang van zijn dienstverlening aan zijn klanten. Juist nu.

 

SDB heeft er daarom alles aan gedaan om tijdig de juiste maatregelen te treffen, om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en daarmee ook de dienstverlening aan zorginstellingen.

 

Sinds 9 maart al – ruim voordat dat landelijk verplicht werd – werken alle medewerkers van SDB groep vanuit huis. Iedereen is in zelf-isolatie en niemand heeft klachten.

 

Alle systemen zijn op afstand bereikbaar en alles is volledig operationeel. Onze mensen houden veelvuldig onderling contact middels interne sociale media kanalen en videoconferenties, waardoor de organisatie technisch gezien normaal opereert.

 

SDB groep is in staat om op afstand als het nodig is applicatiebeheer van zorginstellingen over te nemen en daarmee verder bij te dragen aan ontzorging van de zorg. De situatie bij instellingen wordt voortdurend gemonitord door contact te houden met klanten en SDB kan en zal met support op afstand bijspringen als daar behoefte aan is.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.