Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Focus op uw belangrijkste taak: het bieden van de beste zorg.

Uw financiële processen gewaarborgd

 

Met BPO Financieel van SDB Groep waarborgt u uw financiële processen zonder dat u er omkijken naar heeft. Financiële processen zijn kennisintensief en het is een uitdaging om dit goed te organiseren en deze processen optimaal te benutten.  SDB Groep kan uw financiële processen van u overnemen. Op deze manier kunnen wij u ontzorgen, uw continuïteit waarborgen en kunt u zich meer focussen op het geven van de beste zorg.

 

Uiteraard wilt u wel in controle houden over uw financiële zaken. Daarom krijgt u maandelijks van ons een rapportage met toelichting, welke via een persoonlijk gesprek nog eens wordt toegelicht door één van onze Consultants. Deze Consultant het vaste aanspreekpunt en daarom kent deze consultant u en uw organisatie ook goed. Op deze manier kan de Consultant u niet enkel de financiële rapportage toelichten, maar voor u ook dienen als sparringpartner of als adviseur.

 

De voordelen van outsourcing

Outsourcing heeft veel voordelen. Het zijn precies deze voordelen die naadloos aansluiten bij wat veel organisaties in de VVT, GHZ en Kinderopvang nodig hebben. Kostenreductie is dé motivator om te komen tot de beslissing om te outsourcen. Andere voordelen zijn meer flexibiliteit, gedeeld risicoschap, kwaliteitsverbeteringen en meer focus op de kernactiviteiten.

 

Wat biedt BPO Financieel:

 • Geen afleiding van primair proces
  Omdat u niet meer hoeft om te kijken naar uw financiële proces, heeft u meer aandacht voor het primaire proces.
 • Minder kostenrisico in secundair proces
  Middels BPO Financieel geniet u van een vaste maandelijkse prijs. De (personeels-) kosten van uw financiële afdeling kunnen daardoor niet fluctueren en daardoor ineens verrassend hoog uitpakken.
 • Geen risico rondom continuïteit
  SDB Groep garandeert de continuïteit van uw financiële proces. Geen last van personeelsleden die wisselen of ziek uitvallen. Uw proces draait gewoon door met behoud van kwaliteit.
 • Geen zorgen om interne competenties
  SDB Groep beschikt over kwalitatief goede financiële professionals. Voor zorgorganisaties is het vaak lastig professionals te vinden en te behouden. Maak middels BPO Financieel gebruik van de competenties die SDB Groep in huis heeft, zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te doen.
 • Veel kwaliteit ondanks de tijdsdruk binnen proces
  De financiële processen kennen in de jaarlijkse cyclus nogal wat piekmomenten. Deze zorgen voor tijdsdruk wat kan resulteren in lagere kwaliteit of fluctuerende kosten. Met SDB Groep merkt u niets van deze piekmomenten. De kwaliteit blijft geborgd en de kosten zijn vast en voorspelbaar.
 • Altijd gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen
  SDB Groep is een innovatief bedrijf en we kijken constant hoe we de nieuwste technologie in kunnen zetten om uw processen nog beter vorm te geven. Kiest u voor BPO Financieel dan kiest u voor een efficiënte verwerking op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.