Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Focus op uw belangrijkste taak: het bieden van de beste zorg.

Uw financiële processen gewaarborgd

 

Met BPO Financieel van SDB Groep waarborgt u uw financiële processen zonder dat u er omkijken naar heeft. Financiële processen zijn kennisintensief en het is een uitdaging om dit goed te organiseren en deze processen optimaal te benutten.  SDB Groep kan uw financiële processen van u overnemen. Op deze manier kunnen wij u ontzorgen, uw continuïteit waarborgen en kunt u zich meer focussen op het geven van de beste zorg.

 

Uiteraard wilt u wel in controle houden over uw financiële zaken. Daarom krijgt u maandelijks van ons een rapportage met toelichting, welke via een persoonlijk gesprek nog eens wordt toegelicht door één van onze Consultants. Deze Consultant het vaste aanspreekpunt en daarom kent deze consultant u en uw organisatie ook goed. Op deze manier kan de Consultant u niet enkel de financiële rapportage toelichten, maar voor u ook dienen als sparringpartner of als adviseur.

 

De voordelen van outsourcing

Outsourcing heeft veel voordelen. Het zijn precies deze voordelen die naadloos aansluiten bij wat veel organisaties in de VVT, GHZ en Kinderopvang nodig hebben. Kostenreductie is dé motivator om te komen tot de beslissing om te outsourcen. Andere voordelen zijn meer flexibiliteit, gedeeld risicoschap, kwaliteitsverbeteringen en meer focus op de kernactiviteiten.

 

Wat biedt BPO Financieel:

 • Geen afleiding van primair proces
  Omdat u niet meer hoeft om te kijken naar uw financiële proces, heeft u meer aandacht voor het primaire proces.
 • Minder kostenrisico in secundair proces
  Middels BPO Financieel geniet u van een vaste maandelijkse prijs. De (personeels-) kosten van uw financiële afdeling kunnen daardoor niet fluctueren en daardoor ineens verrassend hoog uitpakken.
 • Geen risico rondom continuïteit
  SDB Groep garandeert de continuïteit van uw financiële proces. Geen last van personeelsleden die wisselen of ziek uitvallen. Uw proces draait gewoon door met behoud van kwaliteit.
 • Geen zorgen om interne competenties
  SDB Groep beschikt over kwalitatief goede financiële professionals. Voor zorgorganisaties is het vaak lastig professionals te vinden en te behouden. Maak middels BPO Financieel gebruik van de competenties die SDB Groep in huis heeft, zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te doen.
 • Veel kwaliteit ondanks de tijdsdruk binnen proces
  De financiële processen kennen in de jaarlijkse cyclus nogal wat piekmomenten. Deze zorgen voor tijdsdruk wat kan resulteren in lagere kwaliteit of fluctuerende kosten. Met SDB Groep merkt u niets van deze piekmomenten. De kwaliteit blijft geborgd en de kosten zijn vast en voorspelbaar.
 • Altijd gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen
  SDB Groep is een innovatief bedrijf en we kijken constant hoe we de nieuwste technologie in kunnen zetten om uw processen nog beter vorm te geven. Kiest u voor BPO Financieel dan kiest u voor een efficiënte verwerking op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.