Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Focus op uw belangrijkste taak: het bieden van de beste zorg.

Gegarandeerd een correcte, continue en tijdige salarisverwerking

 

Salarisverwerking is waar wij zijn begonnen. Al meer dan 40 jaar lang zorgen we voor een correcte berekening van salarissen en verstrekken we de loonstroken voor medewerkers in de zorg en daarbuiten. Onze cao-experts houden bestaande en toekomstige regelingen in de gaten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of het goed gaat. Dat doen wij wel. Dat geeft u meer tijd voor wat u moet doen: het bieden van de beste zorg.

 

En dat doen we betrouwbaar. Al honderden zorgorganisaties kunnen dit bevestigen. Ruim 150 klanten hebben de salarisverwerking uitbesteed aan ons eigen BPO Salaris. Het maandelijks tijdig en correct verlonen van uw medewerkers is een onderdeel van goed werkgeverschap. Bij een keuze voor BPO Salaris van SDB Groep krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen die u begeleidt bij het verwerken van de salarissen. U hoeft geen salarisadministratieve kennis in huis te hebben. Iedere maand voeren wij de processen voor u uit die leiden tot een correcte salarisrun. Daarnaast voeren wij de controles uit op betalingen en leveren wij de wettelijke verplichtingen aan bij PFZW en de fiscus. Uw vaste contactpersoon is op de hoogte van uw organisatie en uw AO/IC. Bij grote verschillen met voorgaande maanden zullen wij proactief met u in overleg treden. U kunt bij uw contactpersoon advies ophalen over complexe vraagstukken van bijvoorbeeld de WNT, de fiscus en relevante transitiekosten.

 

Met het uitbesteden kiest u voor continuïteit, kwaliteit en het borgen van kennis over uw salarisadministratie. Op uw verzoek en in nauw overleg voeren wij ook de communicatie met het PFZW uit. Met de keuze voor uitbesteden bij SDB Groep garanderen wij een correcte, continue en tijdige salarisverwerking.

 

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.