Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Collega aan het woord - Bernard

Bernard Otten

SDB Groep zie ik als een organisatie die flexibiliteit en familie voorop zet. Een organisatie met een duidelijke visie en missie.
Een organisatie die sterk in z’n schoenen staat en dit ook uitdraagt.

Dit vertelt Bernard over SDB Groep

Duidelijke visie naar de toekomst toe
Wat ik goed vind binnen SDB Groep is dat we een duidelijke en heldere visie hebben. Hiermee wordt er een duidelijke focus en richting aan de organisatie gegeven. Er wordt daarnaast niet afgewacht, maar we durven keuzes te maken. Daarbij wordt scherp gekeken naar zowel nu als de toekomst en staat het belang van de medewerker voorop!

Over de gemaakte keuzes vindt ook transparante communicatie plaats naar iedereen toe. Deze informatie is voor iedereen in de organisatie beschikbaar. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je zoveel informatie tot je nemen als je wilt. Je hebt zelf de regie in handen, waarbij er voldoende mogelijkheden geboden worden.

Mogelijkheden genoeg
Binnen SDB Groep wordt er niet alleen maar van je gevraagd om taken binnen je functie uit te voeren, maar ook om actief mee te denken hoe we kunnen verbeteren en innoveren. In je rol krijg je heel veel vrijheden en verantwoordelijkheden. Super gaaf om ook mee te kunnen werken aan organisatie brede projecten. Dat voelt voor mij echt als een meerwaarde!

Ik pas goed bij SDB Groep, de passie voor mijn vak en de kernwaardes van SDB Groep sluiten goed aan bij mijn persoonlijke waardes. Mensen zijn gemotiveerd om samen aan verbeteringen te werken. De uitdagingen in deze samenwerking ga ik graag met collega’s aan.

Tijd voor ontspanning
Binnen de organisatie worden ook verschillende sociale momenten met elkaar georganiseerd, een stukje ontspanning naast de dagelijkse werkzaamheden. Voor collega’s die het leuk vinden wordt er veel geïnitieerd om de interactie op te zoeken.

Samen met collega’s activiteiten ondernemen zowel binnen als buiten je comfortzone vind ik echt van toegevoegde waarde voor zowel je creativiteit als teambuilding.  Het is heel leuk om via activiteiten collega’s beter te leren kennen. Dit maakt dat je ook collega’s waar je niet direct mee samen werkt vaker ontmoet en dat het familie gevoel nog meer groeit! Ik hoop dat de Corona situatie het snel weer toe laat dat we in de nabije toekomst ook weer fysieke activiteiten kunnen organiseren, zoals een tafeltennis- of voetbaltoernooi.

Flexibiliteit
SDB Groep zie ik als een organisatie met een duidelijke visie en missie. Een organisatie die sterk in z’n schoenen staat en dit ook uitdraagt. Die er alles aan doet om medewerkers te enthousiasmeren en mee te nemen. En hoe je dit als medewerker oppakt of er mee omgaat is aan jezelf. Je krijgt hierin de vrijheid zelf keuzes te maken.

Flexibiliteit en familie staan voorop. Ik vind het heel belangrijk om naast mijn werk ook goed voor mijn gezin te kunnen zorgen. Je krijgt binnen SDB Groep de mogelijkheid hiervoor de ruimte te creëren die je nodig hebt, erg fijn om deze ruimte te krijgen en ook te kunnen nemen. De gezondheid en het welzijn staan centraal. En er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het individu.