Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Collega aan het woord - Charlotte

Charlotte Leune

Ook vind ik het mooi hoe actief er om gegaan wordt met de medewerker. Er wordt heel goed geanticipeerd op persoonlijke situaties. SDB Groep is hierin erg attent en laat zien dat je er echt toedoet.

Dit vertelt Charlotte over SDB Groep

Goede balans tussen werk en plezier
Ik merk dat SDB veel tijd investeert in het onderhouden en creëren van een prettige werksfeer. Een sfeer waar iedereen zijn/haar werk goed kan doen, maar ook ruimte is voor plezier. Bijvoorbeeld het meedoen aan Ommetje. Super leuk om zo actief met elkaar bezig te zijn en elkaar ook uit te blijven dagen. Dit soort initiatieven dragen heel erg bij aan een goede sfeer.

Qua werksfeer zou ik het omschrijven als open en eerlijk. Zo zitten er echt wel eens wat pittige meetings tussen, maar het fijne is dat we daarin makkelijk kunnen switchen met elkaar. Zo zitten we het ene moment in een serieuze meeting waarin de nodige verbeterpunten besproken worden en het volgende moment worden de laatste Ommetjes besproken en de weekendplannen gedeeld. Ik vind de balans daarin heel goed.

We zijn samen 1
Binnen SDB Groep wordt er onderling erg veel samenwerking gezocht tussen de verschillende afdelingen. Dit geeft het gevoel, ondanks de verschillende oplossingen en afdelingen, dat we echt 1 SDB Groep zijn en samenwerken naar hetzelfde doel.

Ook vind ik het mooi hoe actief er om gegaan wordt met de medewerker. Er wordt heel goed geanticipeerd op persoonlijke situaties. SDB Groep is hierin erg attent en laat zien dat je er echt toe doet.

Aan boord komen bij SDB Groep
Mijn gevoel bij de organisatie is goed en dit startte eigenlijk al voordat ik begonnen was. Ik sloot aan bij de digitale kerstbijeenkomst, waarbij ik alle collega’s al kon ontmoeten. Als start nam ik deel aan een 3-daags digitaal onboarding programma. De onboarding was voor mij een hele goeie start om de kennis op te doen en SDB Groep te leren kennen. Het gaf een fijne basis en gevoel van vertrouwen om mezelf daarna onder te dompelen in mijn rol als Accountmanager Binnendienst.

Het tofste onderdeel vond ik de onboarding bingo, een hele leuke manier om collega’s te leren kennen. Heel positief om te merken hoe collega’s hier voor open stonden en dit maakte de drempel heel laag voor mij om een collega te benaderen. Iedereen maakte tijd om een virtueel kopje koffie met mij te drinken. Als klap op de vuurpijl ontving ik, na het voltooien van de bingo-kaart, een legpuzzel met een link naar mijn passie voor bloemen. Ik ben er inmiddels een heel eind mee. Maar voordat je bij SDB binnenkomt en laat merken dat je spelletjes leuk vindt, moet je toch wel even 2 keer nadenken. Met name de grote witte vlakken die ik nog moet vullen zijn een interessante uitdaging 😉