Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Collega aan het woord - Edo

Edo Hoogwerf

Een warm welkom en persoonlijke aanpak was er al voordat ik überhaupt begonnen was. Het was voor mij dus ook een goed teken dat ik al na een aantal weken het gevoel had dat ik echt op mijn plek zit en onderdeel ben van de organisatie.

Dit vertelt Edo over SDB Groep

Fijne werksfeer
Voordat ik bij SDB Groep begon, kende ik al een aantal collega’s uit mijn eerdere carrière. Door hun verhalen en ervaringen heb ik de overstap uiteindelijk gemaakt. Het is voor mij belangrijk om in een leuk team met een fijne sfeer te werken. Dit heb ik voor mijn gevoel wel echt gevonden bij SDB Groep.

De sfeer binnen SDB Groep omschrijf ik als professioneel en gemoedelijk. Er heerst een fijne manier van (samen)werken en de visie van SDB Groep geeft een duidelijke focus. Natuurlijk hebben wij ook deadlines waar we naartoe werken, maar de manier waarop we dit doen is heel prettig. Iedereen neemt hierin zijn verantwoordelijkheid en we behouden nauw contact met elkaar of/en wanneer er hulp nodig is.

Een warm welkom en persoonlijke aanpak was er al voordat ik überhaupt begonnen was. Het was voor mij dan ook een goed teken dat ik al na een aantal weken het gevoel had dat ik echt op mijn plek zit en onderdeel ben van de organisatie.

Ruimte en mogelijkheden om te groeien
Ik kom uit een rol waarbij ik met name met één specifiek onderdeel bezig was. Dat was heel erg leuk, maar nu ben ik betrokken bij meerdere onderdelen en breder inzetbaar, dat vind ik een hele interessante uitdaging.

Ik krijg ook echt de ruimte om mij te ontwikkelen en nieuwe processen te leren kennen. Daarbij helpt mij team mij graag en nemen zij de tijd om mij mee te nemen in de werkwijze. Naast dat ze mij verder helpen heb ik ook het gevoel dat we het samen doen als team. We hebben dezelfde doelen en samen verdelen we het werk.

Er liggen veel kansen en mogelijkheden en hier krijg ik veel ruimte in om mee te denken. Heel gaaf dat er niet alleen naar geluisterd wordt, maar ook daadwerkelijk wat mee gedaan wordt. Heb je een goed idee, dan mag je dit ook gelijk doorvoeren. Je zit dicht bij het vuur en dit houdt mij actief.