Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Collega aan het woord - Maarten

Maarten Stravers

Je hebt echt het gevoel dat je onderdeel bent van 1 groot SDB team. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen expertise, maar het voelt als één grote club mensen die allemaal hun best doen om samen iets moois neer te zetten!”

Dit vertelt Maarten over SDB Groep

Een grote SDB familie
Ik voel mij echt onderdeel van één SDB familie. Ik vind de transparantie binnen SDB Groep heel fijn en bijzonder. Zelf vind ik dat heel prettig; korte lijnen met elkaar en een platte organisatie. Hierdoor wordt er veelvuldig informatie gedeeld. Het is voelbaar dat alle collega’s op een laagdrempelige manier te benaderen zijn voor vragen en/of een gezellig praatje! De persoonlijk aanpak staat duidelijk centraal. Wat ik met name gaaf vind is het feit dat je merkbaar bijdraagt aan het geheel. Je doet dat vanuit je eigen expertise, dus binnen het domein waar je goed in bent en waar je focus op hebt, maar het voelt wel echt als één grote club mensen die allemaal hun best doen om samen iets moois neer te zetten!

Daadkrachtige besluiten
Neem de Corona periode, een unieke periode die überhaupt nog niemand eerder heeft meegemaakt. SDB Groep durft in deze vreemde tijden ook echt grote beslissingen te nemen en juist te investeren in de toekomst. Dat getuigt voor mij van daadkracht en lef.

Ik vertel ook in mijn persoonlijke kring: “Bij ons hebben ze het eigenlijk twee keer goed voorspeld. Twee keer is besloten om een lange tijd volledig thuis te werken om een duidelijk perspectief te bieden. Dat was op dat moment best heftig en klonk als een erg lange periode, maar als je ziet hoe dat nu heeft uitgepakt, zijn die voorspellingen eigenlijk spot on geweest!”

Time for fun!
Naast samen werken, is ook het samen plezier hebben enorm belangrijk binnen SDB Groep. Toen ik het idee in onze stand-up opperde om een digitale spelletjesavond te organiseren werd dat gelijk enthousiast toegejuicht. Voor ik het wist had ik een intern nieuwsbericht live en hadden we de eerste spelletjesavond erop zitten! Zoiets wordt direct team-overstijgend opgezet en iedereen die het leuk vindt kan zich daar gewoon voor aanmelden. Ik vind het gaaf dat dit zo kan en dat er ook meteen doorgepakt wordt.

Nu houden we sowieso van samen plezier maken en de nodige feestjes, maar ik vind daarbij heel tof dat initiatieven vanuit collega’s zo worden omarmt.