Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

We hebben SDB-ers gevraagd je eens iets meer over te vertellen over werken bij SDB Groep. Hoe ziet hun dag eruit? Wat inspireert hen het meest? En hoe is het om onderdeel te zijn van de SDB Groep familie?

.

Op deze pagina lees je hun verhalen!

.

Gelijk een kijkje nemen bij onze vacatures? Via onderstaande button vind je ze allemaal!

Meer info

Gerrie (Project Manager ECD) vertelt…

Ik ben echt heel erg trots om bij SDB Groep te mogen werken. Hoe warm en open we zijn door de hele organisatie is volgens mij echt uniek.

Lees het hele verhaal

Laurens (Productspecialist Planning) vertelt…

“Vanuit onze Product & Technology organisatie nemen we de ruimte voor prototyping, dus de ruimte om te testen en te leren met nieuwe technieken. Hierdoor wordt onze creativiteit bevorderd en nemen we de tijd en ruimte om out-side-the-box te denken.”

Lees het hele verhaal

Edo (Medewerker Finance) vertelt…

Een warm welkom en persoonlijke aanpak was er al voordat ik überhaupt begonnen was. Het was voor mij dus ook een goed teken dat ik al na een aantal weken het gevoel had dat ik echt op mijn plek zit en onderdeel ben van de organisatie.

Lees het hele verhaal

Stefan (Educatief Designer Academy) vertelt…

“Ik heb een hele fijne plek om te werken waar ik kansen krijg om mij te ontwikkelen en om te groeien. Je moet hier wel echt zelf je eigen regie in nemen.”

Lees het hele verhaal

Sophia (Accountmanager Academy) vertelt…

“Ik ervaar de SDB Groep als een diverse organisatie. We hebben heel veel verschillende kennisgebieden en expertises in huis. Wat leuk is om te merken is dat iedereen super benaderbaar is en bereid is elkaar te helpen.”

Lees het hele verhaal

Ayesha (Project Manager) vertelt…

“Wat ik enorm waardeer is dat dingen die gezegd worden ook daadwerkelijk worden waargemaakt. Bij SDB Groep is practise what you preach’ de praktijk.”

Lees het hele verhaal

collega’s vertellen verder…

Elke (Support Consultant) vertelt…

Ik merk dat het geven van je mening of aandragen van nieuwe ideeën positief ontvangen worden. De stem van iedereen telt! Als je iets inbrengt dan wordt er ook daadwerkelijk iets mee gedaan.

Lees het hele verhaal

Jan (Consultant Finance) vertelt…

We zijn lang geleden ontstaan uit de zorg en gebruiken deze kennis en expertise om echt software te bouwen waar de klant in de zorg wat aan heeft! SDB Groep is een begrip in de zorg en ik ben trots daar, al zo lang, een onderdeel van te mogen zijn.

Lees het hele verhaal

Maarten (Product Specialist Leerplatform) vertelt…

Je hebt echt het gevoel dat je onderdeel bent van 1 groot SDB team. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen expertise, maar het voelt als één grote club mensen die allemaal hun best doen om samen iets moois neer te zetten!”

Lees het hele verhaal

Esther (Educatief Expert Academy) vertelt…

Door het maken van e-learning kijk je vaak vanuit een ander perspectief naar een oplossing. Het wordt gelukkig erg gewaardeerd binnen de organisatie als je meedenkt en kritische vragen stelt en je krijgt hier de ruimte voor. Zo leren we elke dag van elkaar en mijn motto is ‘Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!’, dus dat komt goed uit.

Lees het hele verhaal

Charlotte (Accountmanager Binnendienst Care) vertelt…

“Ook vind ik het mooi hoe actief er om gegaan wordt met de medewerker. Er wordt heel goed geanticipeerd op persoonlijke situaties. SDB Groep is hierin erg attent en laat zien dat je er echt toedoet.“

Lees het hele verhaal

Kees (Accountmanager Zorgsuite) vertelt…

“Ik krijg vrijheid en ruimte binnen mijn rol om voor de klant de best mogelijke uitkomst te kunnen faciliteren. Dat werkt heel prettig en het wederzijdse vertrouwen is heel goed.”

Lees het hele verhaal