Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Train-de-trainer programma’s

Train-de-trainer programma’s

Via diverse train-de-trainer programma’s leiden we jouw medewerkers op zodat zij zelfstandig werkplekleren binnen de organisatie kunnen uitvoeren. Bekijk hier welke training het beste bij jou past.

Train-de-trainer programma’s

Vanuit SDB Academy professionaliseren we leer- en ontwikkelprofessionals in een vijfdaagse opleiding tot expert zodat zij werkplekleren kunnen stimuleren, faciliteren of organiseren in de organisatie. Dit doen we door middel van een train-de-trainer programma waarbij de leer- en ontwikkelprofessional een product op het gebied van werkplekleren maakt. Dit product kan direct binnen de organisatie worden toegepast.

De leer- en ontwikkelprofessional kan iedere train-de-trainer programma afzonderlijk volgen. Na succesvolle afronding van het programma ontvangt de professional een certificaat van de Academie voor Werkplekleren. Zijn er vier programma’s succesvol afgerond? Dan ontvangt de professional het certificaat van de Leergang Expert Werkplekleren met Leertechnologie.

Beeldend Trainen

Leer de kracht van beelden kennen en verwerf de kennis en expertise om Beeldend Trainen in te zetten in jouw organisatie. In het verkorte expertprogramma van 2,5e dag leer je hoe je Beeldend Trainen met gebruik van de Beeldtafel kunt toepassen in jouw eigen werkpraktijk. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een eigen beeldinterventie ontwerpen over een onderwerp uit jouw eigen werkpraktijk.

Werkplek-leertrajecten

Verdiep je in het model van Werkplekleren met Leertechnologie en krijg inzicht in inspirerende werkvormen, leervormen en leertechnologieën. In het verkort expertprogramma van 2,5e dag leer je hoe je deze kunt toepassen in jouw eigen werkpraktijk. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een eigen leertraject voor jouw organisatie ontwerpen, samengesteld met inspirerende werkvormen en leervormen waarin gebruik wordt gemaakt van leertechnologie van het SDB Leerplatform.

E-learning

Verwerf de kennis en expertise om e-learning krachtig te positioneren in jouw organisatie. In het verkorte expertprogramma van 2,5 dag leer je hoe je zelf e-learning voor jouw organisatie kunt ontwikkelen met de auteurstool ‘Online Studio’. In het volledige expertprogramma van 5 dagen ga je ook een implementatieplan maken en ontwerp je een Werkplek-leertraject waarin je e-learning toepast.

Kalender
Bekijk in de kalender wanneer de eerstvolgende startdatum is voor de train-de-trainer programma’s.