Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De HR / Salaris oplossing die specifiek voor de kinderopvang is ontwikkeld

Het HR proces perfect geregeld

Van werving en selectie tot en met de loonstrook, volledig geïntegreerd in de Kinderopvang Suite

SDB HR / SALARIS

De HR / Salaris oplossing die specifiek voor de kinderopvang is ontwikkeld
Meer tijd voor de beste zorg door de administratieve lasten voor jouw medewerkers terug te dringen dankzij onze HR / Salaris oplossing. Medewerkers kunnen persoonlijke HR-zaken regelen waar en wanneer ze willen.

Het HR proces perfect geregeld
SDB HR / Salaris vermindert de administratieve last voor HR professionals, leidinggevenden én pedagogisch professionals. Hierdoor kan jij je als pedagogisch professional richten op de beste zorg voor het kind en als HR professional en leidinggevende op het werkgeluk van jouw collega’s. 

SDB HR / Salaris biedt leidinggevenden en HR professionals één centrale plek waar zij alle processen rond de pedagogisch professionals, stagiaires en vrijwilligers kunnen volgen, regelen en vastleggen op een eenvoudige en intuïtieve manier. Specifieke wet & regelgeving hebben we in de software ingebouwd zodat het jou optimaal ondersteunt en administratieve lasten minimaliseert.

Van kandidaat naar tevreden medewerker
Met HR Werving & selectie ondersteunen we jou tijdens het hele proces van het opstellen van vacatures, het registreren en volgen van kandidaten tijdens het selectieproces en het doorlopen van de flexibel in te richten sollicitatiestappen en het instroomproces. 

Na het succesvol afronden van het instroomproces kun je nieuwe medewerkers op een fijne wijze betrekken bij de organisatie dankzij pre- en onboardingsactiviteiten.

Optimale digitale gegevensuitwisseling
SDB HR / Salaris biedt jou onbeperkte mogelijkheden voor koppelingen en data uitwisseling. SDB HR is ontwikkeld volgens een Open Systeem gedachte en geeft onder meer de mogelijkheid tot gegevensuitwisseling naar de ICT beheersystemen, die op basis van het dienstverband bepalen tot welke applicaties een medewerker toegang krijgt. 

SDB Kinderopvang Suite: verlaag je loonkosten, verhoog je bezettingsgraad en verbeter je kwaliteit.