Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvernieuwing voor de beste zorg

Visie

Wij geloven dat de zorgorganisatie in een continu veranderende omgeving efficiënt en plezierig kan werken. Met onze innovatieve en gebruikersvriendelijke software en services rondom medewerkers en cliënten maken wij handen vrij zodat de cliënt alle aandacht krijgt. Het geven van de beste zorg aan de cliënt. Daar gaat het om!

 

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en levert SDB Groep innovatieve en specialistische ICT-oplossingen voor de zorgsector. Met meer dan 120 medewerkers hebben wij als gezamenlijk doel om de zorgmedewerker in staat te stellen de beste zorg aan de cliënt te geven.

 

SDB Groep levert innovatieve SaaS oplossingen die klanten gebruiken om HR, salarisadministratie en personeelsplanning processen te automatiseren, alsmede een gebruiksvriendelijk en multifunctioneel ECD-product en een Business Intelligence tool. Uitstekende oplossingen die door meer dan 500 klanten worden gebruikt. Door het brede portfolio van oplossingen die wij kunnen integreren, zijn wij de enige partij in de zorg die een full-suite SaaS oplossing met BI en Analytics toepassingen kan bieden.

 

Al onze medewerkers hebben hart voor de zorg en affiniteit met de zorgsector. Dit is onderdeel van ons DNA en onze kernwaarden. De combinatie met onze uitstekende producten zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van de concurrentie. We hebben drie kantoren verspreid over Nederland, zodat we lokaal goed vertegenwoordigd zijn.

 

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.