Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvernieuwing voor de beste zorg

Visie

Wij geloven dat de zorgorganisatie in een continu veranderende omgeving efficiënt en plezierig kan werken. Met onze innovatieve en gebruikersvriendelijke software en services rondom medewerkers en cliënten maken wij handen vrij zodat de cliënt alle aandacht krijgt. Het geven van de beste zorg aan de cliënt. Daar gaat het om!

 

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en levert SDB Groep innovatieve en specialistische ICT-oplossingen voor de zorgsector. Met meer dan 120 medewerkers hebben wij als gezamenlijk doel om de zorgmedewerker in staat te stellen de beste zorg aan de cliënt te geven.

 

SDB Groep levert innovatieve SaaS oplossingen die klanten gebruiken om HR, salarisadministratie en personeelsplanning processen te automatiseren, alsmede een gebruiksvriendelijk en multifunctioneel ECD-product en een Business Intelligence tool. Uitstekende oplossingen die door meer dan 500 klanten worden gebruikt. Door het brede portfolio van oplossingen die wij kunnen integreren, zijn wij de enige partij in de zorg die een full-suite SaaS oplossing met BI en Analytics toepassingen kan bieden.

 

Al onze medewerkers hebben hart voor de zorg en affiniteit met de zorgsector. Dit is onderdeel van ons DNA en onze kernwaarden. De combinatie met onze uitstekende producten zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van de concurrentie. We hebben vier kantoren verspreid over Nederland, zodat we lokaal goed vertegenwoordigd zijn.

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.