Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Arjen Laarhoven

ICT

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed. Diverse ervaringen heb ik opgedaan op support, development, als consultant en als laatst als ICT professional op de ICT afdeling. Mijn interessegebied is dan ook breed te noemen maar mijn drive is om de interne/externe klant een goede oplossing/service te bieden. Ik ben kritisch en pragmatisch, maar ik vergeet niet te luisteren naar de vraag/behoefte van de klant. Ik vind plezier in het werk erg belangrijk maar ook plezier samen met collega’s staat hoog op mijn lijst.

 

Ik heb twee jonge kinderen waar ik, samen met mijn vrouw, veel tijd mee doorbreng. Daarnaast speel ik squash met mijn broers of vrienden en houd ik mijn conditie op peil met hardlopen. Regelmatig samen met vrienden een avondje poolen is ook een onderdeel van mijn tijdverdrijf al wordt er dan meer gekletst dan dat er werkelijk gespeeld wordt.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.