Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Arjen Laarhoven

ICT

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed. Diverse ervaringen heb ik opgedaan op support, development, als consultant en als laatst als ICT professional op de ICT afdeling. Mijn interessegebied is dan ook breed te noemen maar mijn drive is om de interne/externe klant een goede oplossing/service te bieden. Ik ben kritisch en pragmatisch, maar ik vergeet niet te luisteren naar de vraag/behoefte van de klant. Ik vind plezier in het werk erg belangrijk maar ook plezier samen met collega’s staat hoog op mijn lijst.

 

Ik heb twee jonge kinderen waar ik, samen met mijn vrouw, veel tijd mee doorbreng. Daarnaast speel ik squash met mijn broers of vrienden en houd ik mijn conditie op peil met hardlopen. Regelmatig samen met vrienden een avondje poolen is ook een onderdeel van mijn tijdverdrijf al wordt er dan meer gekletst dan dat er werkelijk gespeeld wordt.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.