Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Arjen Laarhoven

ICT

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed. Diverse ervaringen heb ik opgedaan op support, development, als consultant en als laatst als ICT professional op de ICT afdeling. Mijn interessegebied is dan ook breed te noemen maar mijn drive is om de interne/externe klant een goede oplossing/service te bieden. Ik ben kritisch en pragmatisch, maar ik vergeet niet te luisteren naar de vraag/behoefte van de klant. Ik vind plezier in het werk erg belangrijk maar ook plezier samen met collega’s staat hoog op mijn lijst.

 

Ik heb twee jonge kinderen waar ik, samen met mijn vrouw, veel tijd mee doorbreng. Daarnaast speel ik squash met mijn broers of vrienden en houd ik mijn conditie op peil met hardlopen. Regelmatig samen met vrienden een avondje poolen is ook een onderdeel van mijn tijdverdrijf al wordt er dan meer gekletst dan dat er werkelijk gespeeld wordt.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.