Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Arjen Laarhoven

ICT

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed. Diverse ervaringen heb ik opgedaan op support, development, als consultant en als laatst als ICT professional op de ICT afdeling. Mijn interessegebied is dan ook breed te noemen maar mijn drive is om de interne/externe klant een goede oplossing/service te bieden. Ik ben kritisch en pragmatisch, maar ik vergeet niet te luisteren naar de vraag/behoefte van de klant. Ik vind plezier in het werk erg belangrijk maar ook plezier samen met collega’s staat hoog op mijn lijst.

 

Ik heb twee jonge kinderen waar ik, samen met mijn vrouw, veel tijd mee doorbreng. Daarnaast speel ik squash met mijn broers of vrienden en houd ik mijn conditie op peil met hardlopen. Regelmatig samen met vrienden een avondje poolen is ook een onderdeel van mijn tijdverdrijf al wordt er dan meer gekletst dan dat er werkelijk gespeeld wordt.

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…