Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Auke Jongsma

Consultancy

Hallo, ik ben Auke,

Als implementatie consultant krijg ik grote voldoening als ik de gebruikers van onze software help hun werkzaamheden makkelijker en leuker te maken. Soms zit dat in de kleinste dingen.
Ik luister graag naar Chet Baker op een regenachtige zondagochtend en hou van lange diners met goede vrienden. Italië is mijn tweede thuisland waar ik zo veel als mogelijk ben met mijn vrouw en twee ondeugende kinderen.

Mijn motto: Geniet en respect elkaar.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.