Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Auke Jongsma

Consultancy

Hallo, ik ben Auke,

Als implementatie consultant krijg ik grote voldoening als ik de gebruikers van onze software help hun werkzaamheden makkelijker en leuker te maken. Soms zit dat in de kleinste dingen.
Ik luister graag naar Chet Baker op een regenachtige zondagochtend en hou van lange diners met goede vrienden. Italië is mijn tweede thuisland waar ik zo veel als mogelijk ben met mijn vrouw en twee ondeugende kinderen.

Mijn motto: Geniet en respect elkaar.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.