Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Ayesha Koimer

Consultancy

In mijn loopbaan heb ik binnen diverse branches gewerkt, waaronder de zorg. De rode draad is altijd: processen rondom de medewerker binnen een organisatie. Kennis en ervaring heb ik voornamelijk met planningen, HR en salarisadministratie. Deze rugzak kan ik goed gebruiken bij het ondersteunen van klanten bij het in gebruik nemen van onze applicaties.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar cabaretvoorstellingen en wandelen in oude steden of mooie natuurgebieden.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.