Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Ayesha Koimer

Consultancy

In mijn loopbaan heb ik binnen diverse branches gewerkt, waaronder de zorg. De rode draad is altijd: processen rondom de medewerker binnen een organisatie. Kennis en ervaring heb ik voornamelijk met planningen, HR en salarisadministratie. Deze rugzak kan ik goed gebruiken bij het ondersteunen van klanten bij het in gebruik nemen van onze applicaties.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar cabaretvoorstellingen en wandelen in oude steden of mooie natuurgebieden.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.