Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bas Duijkers

Finance

Met heel veel plezier ben ik werkzaam bij SDB Ayton als Financieel medewerker. Ik focus me hier vooral op de verkoopkant van de administratie, waaronder Contract Management en facturatie. Daarnaast vind ik het belangrijk om continu te onderzoeken hoe we financiële processen kunnen optimaliseren en automatiseren, met als doel een nog betere kwaliteit te leveren en nog efficiënter te werken.

 

In mijn privé leven ben ik een ‘family man’ en vind ik het leuk om zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin. Als ik tijd over heb ga ik graag sporten, een drankje doen met vrienden of gewoon een avondje Netflixen.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.