Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bas Duijkers

Finance

Met heel veel plezier ben ik werkzaam bij SDB Ayton als Financieel medewerker. Ik focus me hier vooral op de verkoopkant van de administratie, waaronder Contract Management en facturatie. Daarnaast vind ik het belangrijk om continu te onderzoeken hoe we financiële processen kunnen optimaliseren en automatiseren, met als doel een nog betere kwaliteit te leveren en nog efficiënter te werken.

 

In mijn privé leven ben ik een ‘family man’ en vind ik het leuk om zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin. Als ik tijd over heb ga ik graag sporten, een drankje doen met vrienden of gewoon een avondje Netflixen.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.