Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bas Duijkers

Finance

Met heel veel plezier ben ik werkzaam bij SDB Ayton als Financieel medewerker. Ik focus me hier vooral op de verkoopkant van de administratie, waaronder Contract Management en facturatie. Daarnaast vind ik het belangrijk om continu te onderzoeken hoe we financiële processen kunnen optimaliseren en automatiseren, met als doel een nog betere kwaliteit te leveren en nog efficiënter te werken.

 

In mijn privé leven ben ik een ‘family man’ en vind ik het leuk om zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin. Als ik tijd over heb ga ik graag sporten, een drankje doen met vrienden of gewoon een avondje Netflixen.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.