Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Elmar Hulshof

Service Delivery

Hi ik ben Elmar Hulshof

Als onderdeel van Service & Delivery ben ik voornamelijk bezig om vragen en problemen voor klanten op te lossen. Daarnaast ben ik ook nog bezig met de ontwikkeling van dashboards. Merendeel van de tijd gaat wel naar het zorgdragen van klanten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, kijk ik graag naar films, bezoek concerten en probeer gewoon te genieten van ieder moment van het leven.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.