Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Elmar Hulshof

Service Delivery

Hi ik ben Elmar Hulshof

Als onderdeel van Service & Delivery ben ik voornamelijk bezig om vragen en problemen voor klanten op te lossen. Daarnaast ben ik ook nog bezig met de ontwikkeling van dashboards. Merendeel van de tijd gaat wel naar het zorgdragen van klanten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag, kijk ik graag naar films, bezoek concerten en probeer gewoon te genieten van ieder moment van het leven.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.