Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Hans Witte

BPO

Hallo, ik ben Hans,
Ik ben klant- en servicegericht en probeer met de klanten tot het gewenste en juiste resultaat te komen.
Ik ben een echte duizendpoot!
Mijn ontspanning zoek ik door sportieve inspanning. Ik bezoek regelmatig de sportschool, daarnaast loop ik hard of fiets mijn rondjes in de omgeving van Delft.
Het sportieve probeer ik ook op mijn kinderen over te brengen en ben daarom regelmatig te vinden rond de voetbal- en handbalvelden.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.