Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Janneke Cox

Consultancy

In de rol van projectmanager begeleid ik zorgorganisaties bij de implementatie van Aysist.

Ik heb heel wat jaren op het snijvlak van HR en ICT in de zorg gewerkt en die ervaring komt in mijn huidige functie goed van pas.

Mijn kracht ligt in het vertalen van organisatieprocessen in ICT-oplossingen. Ik ben analytisch en organisatorisch sterk en bij het begeleiden van implementaties houd ik steeds kwaliteit en resultaat in het oog.

Privé breng ik het liefst tijd door met mijn gezin en geniet ik van voorstellingen en sportwedstrijden van mijn kinderen. Daarnaast ga ik graag uit eten en ben ik een liefhebber van Formule 1.

 

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.