Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Janneke Cox

Consultancy

In de rol van projectmanager begeleid ik zorgorganisaties bij de implementatie van Aysist.

Ik heb heel wat jaren op het snijvlak van HR en ICT in de zorg gewerkt en die ervaring komt in mijn huidige functie goed van pas.

Mijn kracht ligt in het vertalen van organisatieprocessen in ICT-oplossingen. Ik ben analytisch en organisatorisch sterk en bij het begeleiden van implementaties houd ik steeds kwaliteit en resultaat in het oog.

Privé breng ik het liefst tijd door met mijn gezin en geniet ik van voorstellingen en sportwedstrijden van mijn kinderen. Daarnaast ga ik graag uit eten en ben ik een liefhebber van Formule 1.

 

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.