Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Jitske Kraijema

Support

Hoi! Ik ben Jitske. Geboren in een klein dorpje vlak bij Utrecht, maar inmiddels al meer dan 15 jaar woonachtig in het mooie en gezellige Brabant.
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”  van Pippi langkous is mijn levensmotto!
Ga uitdagingen niet uit de weg, maar omarm ze met beide armen.
In mijn vrije tijd druk met maken van alles en nog wat en vanaf september tot en met Karnaval druk met het bouwen aan de wagen en het maken van de kleding!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.