Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Kees van Zantwijk

Support

Van Groepsleider in de Gehandicaptenzorg via Intercedent bij een uitzendbureau naar Support Consultant bij SDB Groep, en dat met een opleiding P&A. Er lijkt geen logische lijn in mijn loopbaan te zitten. Een rode draad echter wel: het helpen van mensen. Daar haal ik mijn plezier uit.

In mijn vrije tijd is hardlopen mijn grote passie. Minstens 4 keer in de week loop ik hard, waarvan 2 keer op de atletiekbaan en de rest in het wild. Daarnaast heb ik samen met mijn vrouw een seizoenskaart van de plaatselijke Fc. Een leuk concert, saunabezoek bij slecht weer en een mooi wandeling bij mooi weer sla ik ook niet af. En natuurlijk zijn mijn 2 dochters ook altijd een nuttige tijdsbesteding.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.