Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Leroy Megens

Services

Hallo, ik ben Leroy,
Met 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening ben ik de aangewezen persoon om u te ondersteunen in de dynamische wereld van de zorg.
Als zorgorganisatie kunt u rekenen op mijn vakkennis en enthousiasme voor ieder financieel- en bedrijfskundig vraagstuk, waardoor u de focus kunt leggen op excellente zorglevering. Want, vanuit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk goede zorg is!

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.