Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Leroy Megens

Services

Hallo, ik ben Leroy,
Met 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening ben ik de aangewezen persoon om u te ondersteunen in de dynamische wereld van de zorg.
Als zorgorganisatie kunt u rekenen op mijn vakkennis en enthousiasme voor ieder financieel- en bedrijfskundig vraagstuk, waardoor u de focus kunt leggen op excellente zorglevering. Want, vanuit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk goede zorg is!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.