Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Marjon van de Burgt

Marketing

Ik heb de mooie taak om iedereen te laten weten wat wij doen als bedrijf, waar wij voor staan en hoe wij zorgmedewerkers kunnen helpen zo goed mogelijk zorg te verlenen. Ik houd van nieuwe uitdagingen, om te beginnen aan een nieuw project waar alles nog mogelijk is en om dan de goede ideeën te gaan waarmaken. “Try and fail, but never fail to try.”
Ik houd van skiën, boeken lezen en ik vind het heerlijk om met mijn man en twee kinderen op vakantie te gaan.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.