Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Marjon van de Burgt

Marketing

Ik heb de mooie taak om iedereen te laten weten wat wij doen als bedrijf, waar wij voor staan en hoe wij zorgmedewerkers kunnen helpen zo goed mogelijk zorg te verlenen. Ik houd van nieuwe uitdagingen, om te beginnen aan een nieuw project waar alles nog mogelijk is en om dan de goede ideeën te gaan waarmaken. “Try and fail, but never fail to try.”
Ik houd van skiën, boeken lezen en ik vind het heerlijk om met mijn man en twee kinderen op vakantie te gaan.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.