Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mark Putter

Consultancy

Hallo, ik ben Mark.

 

Als implementatie consultant houd ik me binnen SDB Ayton bezig met de implementatie van nieuwe databases (initieel vullen/inrichten), de import van data vanuit andere (personeelsinformatie)systemen, de export van data naar bijv. salaris- of financiële systemen en het doorvoeren van grote datawijzigingen; bij dit laatste valt te denken aan organisatiestructuurwijzigingen of het wijzigen van tabeldata om vanaf een bepaald moment (opnieuw) aansluiting te vinden met een nieuw personeelsinformatiesysteem. Data is mijn ding, zeg maar …

 

Uitgangspunt bij mijn werk is altijd het opleveren van een database/oplossing waar direct mee gewerkt kan worden.
Privé kijk in graag naar mijn sportende kinderen en steek ik veel tijd in gezelligheid met vrienden. Sporten staat momenteel op een te laag pitje, maar als ik sport gebeurt dat buiten: hardlopen, windsurfen en snowboarden.

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…