Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mark Putter

Consultancy

Hallo, ik ben Mark.

 

Als implementatie consultant houd ik me binnen SDB Ayton bezig met de implementatie van nieuwe databases (initieel vullen/inrichten), de import van data vanuit andere (personeelsinformatie)systemen, de export van data naar bijv. salaris- of financiële systemen en het doorvoeren van grote datawijzigingen; bij dit laatste valt te denken aan organisatiestructuurwijzigingen of het wijzigen van tabeldata om vanaf een bepaald moment (opnieuw) aansluiting te vinden met een nieuw personeelsinformatiesysteem. Data is mijn ding, zeg maar …

 

Uitgangspunt bij mijn werk is altijd het opleveren van een database/oplossing waar direct mee gewerkt kan worden.
Privé kijk in graag naar mijn sportende kinderen en steek ik veel tijd in gezelligheid met vrienden. Sporten staat momenteel op een te laag pitje, maar als ik sport gebeurt dat buiten: hardlopen, windsurfen en snowboarden.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.