Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mark Putter

Consultancy

Hallo, ik ben Mark.

 

Als implementatie consultant houd ik me binnen SDB Ayton bezig met de implementatie van nieuwe databases (initieel vullen/inrichten), de import van data vanuit andere (personeelsinformatie)systemen, de export van data naar bijv. salaris- of financiële systemen en het doorvoeren van grote datawijzigingen; bij dit laatste valt te denken aan organisatiestructuurwijzigingen of het wijzigen van tabeldata om vanaf een bepaald moment (opnieuw) aansluiting te vinden met een nieuw personeelsinformatiesysteem. Data is mijn ding, zeg maar …

 

Uitgangspunt bij mijn werk is altijd het opleveren van een database/oplossing waar direct mee gewerkt kan worden.
Privé kijk in graag naar mijn sportende kinderen en steek ik veel tijd in gezelligheid met vrienden. Sporten staat momenteel op een te laag pitje, maar als ik sport gebeurt dat buiten: hardlopen, windsurfen en snowboarden.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.