Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mark Putter

Consultancy

Hallo, ik ben Mark.

 

Als implementatie consultant houd ik me binnen SDB Ayton bezig met de implementatie van nieuwe databases (initieel vullen/inrichten), de import van data vanuit andere (personeelsinformatie)systemen, de export van data naar bijv. salaris- of financiële systemen en het doorvoeren van grote datawijzigingen; bij dit laatste valt te denken aan organisatiestructuurwijzigingen of het wijzigen van tabeldata om vanaf een bepaald moment (opnieuw) aansluiting te vinden met een nieuw personeelsinformatiesysteem. Data is mijn ding, zeg maar …

 

Uitgangspunt bij mijn werk is altijd het opleveren van een database/oplossing waar direct mee gewerkt kan worden.
Privé kijk in graag naar mijn sportende kinderen en steek ik veel tijd in gezelligheid met vrienden. Sporten staat momenteel op een te laag pitje, maar als ik sport gebeurt dat buiten: hardlopen, windsurfen en snowboarden.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.