Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Oumayma Allache

Finance

Hoi, mijn naam is Oumayma Allache.
Met veel plezier ben ik een nieuwe uitdaging gestart bij SDB Groep in het finance team. Ik zal met het team verantwoordelijk zijn voor het verwerken van de financiële administratie en het analyseren van de financiële en operationele resultaten. Mijn hobby’s zijn netflixen, sporten en koken (en dan vooral het eet gedeelte van het koken). Verder breng ik mijn vrije tijd het liefst door met familie en vrienden.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.