Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Peter van der Oordt

Consultancy

Als implementatie consultant ben ik verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van onze applicaties bij de klanten. Samen met een team van deskundige consultants en trainers zorg ik er voor dat klanten optimaal worden ondersteund bij de implementatie van de aangeschafte applicatie(s).
Het samen met de klant uitstippelen van de juiste route naar het gewenste resultaat binnen de afgesproken termijn is mijn dagelijkse uitdaging. Daarbij zorg ik dat de applicatie op een juiste manier wordt ingericht en dat de gebruikers worden getraind.
Als implementatie consultant kom je dagelijks over de vloer bij diverse opdrachtgevers van SDB Groep. Geen dag is hetzelfde!
Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.