Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Peter van der Oordt

Consultancy

Als implementatie consultant ben ik verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van onze applicaties bij de klanten. Samen met een team van deskundige consultants en trainers zorg ik er voor dat klanten optimaal worden ondersteund bij de implementatie van de aangeschafte applicatie(s).
Het samen met de klant uitstippelen van de juiste route naar het gewenste resultaat binnen de afgesproken termijn is mijn dagelijkse uitdaging. Daarbij zorg ik dat de applicatie op een juiste manier wordt ingericht en dat de gebruikers worden getraind.
Als implementatie consultant kom je dagelijks over de vloer bij diverse opdrachtgevers van SDB Groep. Geen dag is hetzelfde!
SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.