Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Peter van der Oordt

Consultancy

Als implementatie consultant ben ik verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van onze applicaties bij de klanten. Samen met een team van deskundige consultants en trainers zorg ik er voor dat klanten optimaal worden ondersteund bij de implementatie van de aangeschafte applicatie(s).
Het samen met de klant uitstippelen van de juiste route naar het gewenste resultaat binnen de afgesproken termijn is mijn dagelijkse uitdaging. Daarbij zorg ik dat de applicatie op een juiste manier wordt ingericht en dat de gebruikers worden getraind.
Als implementatie consultant kom je dagelijks over de vloer bij diverse opdrachtgevers van SDB Groep. Geen dag is hetzelfde!
SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…