Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Peter van der Oordt

Consultancy

Als implementatie consultant ben ik verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van onze applicaties bij de klanten. Samen met een team van deskundige consultants en trainers zorg ik er voor dat klanten optimaal worden ondersteund bij de implementatie van de aangeschafte applicatie(s).
Het samen met de klant uitstippelen van de juiste route naar het gewenste resultaat binnen de afgesproken termijn is mijn dagelijkse uitdaging. Daarbij zorg ik dat de applicatie op een juiste manier wordt ingericht en dat de gebruikers worden getraind.
Als implementatie consultant kom je dagelijks over de vloer bij diverse opdrachtgevers van SDB Groep. Geen dag is hetzelfde!
Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.