Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Rishi Boejharat

BPO

Klaar voor een nieuw hoofdstuk! Sinds januari 2019 heb ik de overstap gemaakt van school naar SDB Ayton en werk ik als Salarisadministrateur op het BPO Salarisbureau.
Een gemaakte keuze waar ik erg blij mee ben.

Volgens mijn directe omgeving ben ik een rustige, maar gezellige jongen die wel van humor houdt. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Zaalvoetbal is mijn hobby. Ik train- en speel wekelijks wedstrijden. Daarnaast vind ik het gezellig om uit eten te gaan en ga ik graag op vakantie.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.