Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Onze manier van (hybride) werken

Onze visie op werken …

Wij geloven dat werk draait om wat je doet, waarom je dat doet en met wie je dat doet!

De plek waar je werkt moet je vooral helpen, motiveren en inspireren om je werk te kunnen doen zoals jij dat het beste kunt doen!

De SDB familie zit boordevol de professionals. Professionals die vooral zelf heel goed in staat zijn te bepalen waar zij het beste hun werk kunnen verrichten. Dat hoeven wij ze dus helemaal niet te vertellen en dat willen we ook helemaal niet!

We geven daarom juist iedereen heel graag de ruimte je eigen overwegingen te maken in waar je werkt en waarom, in een voor jou fijne werk-privé balans en waar jij je goed bij voelt.

Daarom werken wij hybride, vanuit huis of op een van onze meetingplaces. Ook iets voor jou? Op deze pagina nemen we je graag mee in hoe hybride werken bij SDB Groep er uit ziet!

Hybride werken bij SDB Groep in een notendop:

  • Bij SDB Groep ben jij in de lead van je werkschema en -tijden! Je mag dus zelf bepalen in welke uren jij je werk verricht. We geloven namelijk dat jij het beste kunt bepalen wanneer jij het meest efficiënt werkt en wanneer jij tijd nodig hebt voor andere belangrijke zaken in je leven of behoefte hebt aan een break.
  • Welk werk past het beste bij welke werkplek? Ook dat bepaal jij uiteindelijk het beste zelf. In algemene zin zijn vooral werkzaamheden waarbij je geconcentreerd en zelfstandig werkt heel prettig om vanuit je thuiswerkplek te doen. Brainstormen en intensief samenwerken werkt weer heel goed als je samen bent.
  • Natuurlijk hebben we wel samen een klus te klaren en hebben we elkaar daar voor nodig. Onze klanten rekenen op onze bereikbaarheid en we vinden gezondheid erg belangrijk. Daarom zorgen SDB-ers samen voor voldoende overlap in werkuren met teamgenoten, onze klanten en alle andere SDB-ers. En natuurlijk ook voor gezonde werktijden.

Weg van huis maar toch een beetje thuis

Om samen te werken of gewoon bij te praten en leuke dingen met je collega’s te doen kun je terecht op een van onze meetingplaces. Onze meetingplaces voelen als een tweede thuis en je kunt er zowel flink aanpezen en doorbikkelen als ontspannen en plezier maken. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hieronder een sneak preview om een eerste indruk te krijgen! Wil je graag meer zien? Kom dan vooral eens een bak koffie of thee doen op een van onze meetingplaces!

Waar je ook op kunt op rekenen

Thuiswerkvergoeding

Je ontvangt een thuiswerkvergoeding voor de dagen die je thuis werkt

Je werkplek thuis

We faciliteren je met het inrichten van je werkplek en natuurlijk ontvang je van ons goede hardware waaronder een mobiele telefoon (of vergoeding) en een laptop

Je reiskosten

Kom je naar een meetingplace? Dan ontvang je van ons een vergoeding voor je reiskosten

Enthousiast geworden over onze manier van werken en is het misschien ook iets voor jou? We leren je graag kennen! Kijk vooral eens bij onze vacatures of er iets voor jou bij zit. Of lees nog iets meer over ons vanuit de ogen van onze medewerkers!