Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De kracht van verbondenheid: SDB's kinderopvangoplossing voor ouders

SDB Oudercommunicatie

Samenwerking tussen ouders en opvang

Eenvoudiger kinderopvang dankzij SDB Groep
Met ons slimme planningssysteem en ouderportaal maakt SDB kinderopvang eenvoudiger voor ouders. Ze hebben met een account toegang tot het ouderportaal, waar ze contracten, facturen, jaaropgaven en meer kunnen bekijken en beheren. Daarnaast kunnen ze afwezigheid, extra dagen en ruildagen eenvoudig aanvragen en updates en nieuwe foto’s en berichten ontvangen via pushberichten.

Altijd op de hoogte met de OuderApp
Met de OuderApp blijven ouders altijd op de hoogte van de opvang van hun kind. Het is eenvoudiger dan ooit om informatie te raadplegen en te beheren, en dankzij pushberichten blijven ze op de hoogte van belangrijke updates. Bovendien kunnen we de OuderApp geheel naar uw eigen huisstijl aanpassen, zodat deze eenvoudig aansluit bij uw wensen en eisen.

Samenwerken voor echte betrokkenheid
SDB Groep gelooft in samenwerking tussen ouders, school en opvang voor een optimale opvang van kinderen. Het ouderportaal en de OuderApp bieden ouders een eenvoudige manier om betrokken te blijven bij de opvang van hun kind, inclusief inzicht in het dagschriftje en het dagsritme. Hierdoor krijgen ouders het gevoel dat ze echt betrokken zijn bij de opvang van hun kind.

SDB Kinderopvang Suite: verlaag je loonkosten, verhoog je bezettingsgraad en verbeter je kwaliteit.