Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Waardevolle zorgdata écht voor je laten werken.

Analytics

Waardevolle zorgdata écht voor je laten werken. Beter. Voor zorgverleners. Voor patiënten en cliënten. En voor de kwaliteit van zorg.
Juist nu de zorgsector meer cliëntgericht zorg wil verlenen. Daarom bundelden we onze jarenlange expertise in het slim ontsluiten, organiseren en visualiseren van data in het Zorgplatform. Een standaard oplossing die vandaag zorgdata op orde brengt en grip geeft op betrouwbare informatie. Een oplossing die ook soepel meebeweegt met wat morgen anders kan of moet.

Data slim bij elkaar brengen
De gegevens die je al hebt, brengen we samen in het Zorgplatform. Uit welke bron die data ook komt.  Zo kun je de gegevens uit Aysist, SDB en QIC koppelen mar ontsluiten we net zo makkelijk data uit AFAS, BergOp, Bomas, Care4, Exact, InPlanning, Monaco, ONS, PlanCare, USER en Ysis. Zo staan alle gegevens op één plek en kijkt iedereen naar dezelfde informatie.

 

Live rapportages en dashboards
Verbanden zien, conclusies trekken en actie ondernemen. In het Zorgplatform vind je kant-en-klare en heldere dashboards en je maakt ook makkelijk zelf analyses. Voor directie, teams en teamleiders, specialisten en zorgmedewerkers. Altijd en overal op een pc, tablet of smartphone te bekijken.

 

Ook een zorg minder
Zorgen nemen we al tientallen jaren graag weg. We helpen je voldoen aan de AVG-privacyregels en staan voor je klaar. Jouw Zorgplatform draait in ons ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerde datacenter. Zo weet je zeker dat we goed voor je data zorgen.

 

Samen verder innoveren
Is alle stuurinformatie goed ingericht? Dan is er ruimte om elkaar nóg beter maken. Door data te verrijken, informatie met andere zorgorganisaties te delen, prestaties te vergelijken en van elkaar te leren. Zo werken we met elkaar aan nog betere zorg.

 

Beter voor elkaar
Het Zorgplatform geeft je optimaal grip op betrouwbare informatie en het sturen van je organisatie en middelen. Voor een vast bedrag per maand, zonder extra te investeren in software, systemen en lange IT-trajecten. En er is meer. Want we zetten het Zorgplatform en onze expertise ook in om jou en de zorgsector uit te dagen. Om stuurinformatie te delen en met verbeterideeën te komen. Zonder steeds opnieuw het wiel uit te vinden en de kosten juist te delen. Share in Care noemen we dat.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.