Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Waardevolle zorgdata écht voor je laten werken.

Analytics

Waardevolle zorgdata écht voor je laten werken. Beter. Voor zorgverleners. Voor patiënten en cliënten. En voor de kwaliteit van zorg.
Juist nu de zorgsector meer cliëntgericht zorg wil verlenen. Daarom bundelden we onze jarenlange expertise in het slim ontsluiten, organiseren en visualiseren van data in het Zorgplatform. Een standaard oplossing die vandaag zorgdata op orde brengt en grip geeft op betrouwbare informatie. Een oplossing die ook soepel meebeweegt met wat morgen anders kan of moet.

Data slim bij elkaar brengen
De gegevens die je al hebt, brengen we samen in het Zorgplatform. Uit welke bron die data ook komt.  Zo kun je de gegevens uit Aysist, SDB en QIC koppelen mar ontsluiten we net zo makkelijk data uit AFAS, BergOp, Bomas, Care4, Exact, InPlanning, Monaco, ONS, PlanCare, USER en Ysis. Zo staan alle gegevens op één plek en kijkt iedereen naar dezelfde informatie.

 

Live rapportages en dashboards
Verbanden zien, conclusies trekken en actie ondernemen. In het Zorgplatform vind je kant-en-klare en heldere dashboards en je maakt ook makkelijk zelf analyses. Voor directie, teams en teamleiders, specialisten en zorgmedewerkers. Altijd en overal op een pc, tablet of smartphone te bekijken.

 

Ook een zorg minder
Zorgen nemen we al tientallen jaren graag weg. We helpen je voldoen aan de AVG-privacyregels en staan voor je klaar. Jouw Zorgplatform draait in ons ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerde datacenter. Zo weet je zeker dat we goed voor je data zorgen.

 

Samen verder innoveren
Is alle stuurinformatie goed ingericht? Dan is er ruimte om elkaar nóg beter maken. Door data te verrijken, informatie met andere zorgorganisaties te delen, prestaties te vergelijken en van elkaar te leren. Zo werken we met elkaar aan nog betere zorg.

 

Beter voor elkaar
Het Zorgplatform geeft je optimaal grip op betrouwbare informatie en het sturen van je organisatie en middelen. Voor een vast bedrag per maand, zonder extra te investeren in software, systemen en lange IT-trajecten. En er is meer. Want we zetten het Zorgplatform en onze expertise ook in om jou en de zorgsector uit te dagen. Om stuurinformatie te delen en met verbeterideeën te komen. Zonder steeds opnieuw het wiel uit te vinden en de kosten juist te delen. Share in Care noemen we dat.

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…