Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Aan de wandel met De Lange Wei

Medewerkers van SDB Ayton hebben samen met heel veel andere vrijwilligers, meegewandeld met cliënten van De Lange Wei.

Juni 2018

 

Jaarlijks feestje
Op deze laatste dinsdag, in een rij van vier, is er gewandeld in Boven-Hardinxveld. Dit is het eigen dorp van De Lange Wei en voor veel cliënten bekend terrein. Met zeker 50 cliënten en evenveel vrijwilligers liep de bonte stoet door het dorp.
Het was een prachtige dag dus het was heerlijk om lekker buiten te zijn.
Na een mooie wandeling van bijna twee uur werden medailles uitgedeeld in het dorpshuis. Daar stond ook een verkoelend drankje klaar en voor iedereen waren er poffertjes!

Wat een gezellige dag en wat een respect voor de organisatie van een ogenschijnlijk gewoon uitje…

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.