Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Aan de wandel met De Lange Wei

Medewerkers van SDB Ayton hebben samen met heel veel andere vrijwilligers, meegewandeld met cliënten van De Lange Wei.

Juni 2018

 

Jaarlijks feestje
Op deze laatste dinsdag, in een rij van vier, is er gewandeld in Boven-Hardinxveld. Dit is het eigen dorp van De Lange Wei en voor veel cliënten bekend terrein. Met zeker 50 cliënten en evenveel vrijwilligers liep de bonte stoet door het dorp.
Het was een prachtige dag dus het was heerlijk om lekker buiten te zijn.
Na een mooie wandeling van bijna twee uur werden medailles uitgedeeld in het dorpshuis. Daar stond ook een verkoelend drankje klaar en voor iedereen waren er poffertjes!

Wat een gezellige dag en wat een respect voor de organisatie van een ogenschijnlijk gewoon uitje…

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.