Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares naar de Zaanse Schans

Met Zorgcentrum Roomburgh naar Zaandam

 

Op dinsdag 10 juli hebben 6 vrijwilligers van SDB Ayton met bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden, een erg leuke dag gehad op de Zaanse Schans.
Dit leuke uitje werd gecombineerd met een heerlijke lunch bij collega Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam.

 

Na de vele warme dagen hadden we een koele dag te pakken, een welkome afwisseling! Er is heerlijk gewandeld door dit historische stukje Nederland vol molens, houten huisjes en werkplaatsen. Leuke kleine winkeltjes werden bezocht en we konden zelfs in de zaagmolen met de lift omhoog om de molen goed in werking te zien.
De bewoners genoten zichtbaar van dit gezellige dagje uit. De animo van dit uitje binnen Roomburgh was zo groot dat met andere vrijwilligers nog 2 keer is afgereisd naar de Zaanse Schans!

 

Wat fijn dat dit mogelijk wordt gemaakt voor de bewoners met de inzet van zoveel vrijwilligers.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.