Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares naar de Zaanse Schans

Met Zorgcentrum Roomburgh naar Zaandam

 

Op dinsdag 10 juli hebben 6 vrijwilligers van SDB Ayton met bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden, een erg leuke dag gehad op de Zaanse Schans.
Dit leuke uitje werd gecombineerd met een heerlijke lunch bij collega Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam.

 

Na de vele warme dagen hadden we een koele dag te pakken, een welkome afwisseling! Er is heerlijk gewandeld door dit historische stukje Nederland vol molens, houten huisjes en werkplaatsen. Leuke kleine winkeltjes werden bezocht en we konden zelfs in de zaagmolen met de lift omhoog om de molen goed in werking te zien.
De bewoners genoten zichtbaar van dit gezellige dagje uit. De animo van dit uitje binnen Roomburgh was zo groot dat met andere vrijwilligers nog 2 keer is afgereisd naar de Zaanse Schans!

 

Wat fijn dat dit mogelijk wordt gemaakt voor de bewoners met de inzet van zoveel vrijwilligers.

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…