Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares naar de Zaanse Schans

Met Zorgcentrum Roomburgh naar Zaandam

 

Op dinsdag 10 juli hebben 6 vrijwilligers van SDB Ayton met bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden, een erg leuke dag gehad op de Zaanse Schans.
Dit leuke uitje werd gecombineerd met een heerlijke lunch bij collega Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam.

 

Na de vele warme dagen hadden we een koele dag te pakken, een welkome afwisseling! Er is heerlijk gewandeld door dit historische stukje Nederland vol molens, houten huisjes en werkplaatsen. Leuke kleine winkeltjes werden bezocht en we konden zelfs in de zaagmolen met de lift omhoog om de molen goed in werking te zien.
De bewoners genoten zichtbaar van dit gezellige dagje uit. De animo van dit uitje binnen Roomburgh was zo groot dat met andere vrijwilligers nog 2 keer is afgereisd naar de Zaanse Schans!

 

Wat fijn dat dit mogelijk wordt gemaakt voor de bewoners met de inzet van zoveel vrijwilligers.

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.