Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares naar de Zaanse Schans

Met Zorgcentrum Roomburgh naar Zaandam

 

Op dinsdag 10 juli hebben 6 vrijwilligers van SDB Ayton met bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden, een erg leuke dag gehad op de Zaanse Schans.
Dit leuke uitje werd gecombineerd met een heerlijke lunch bij collega Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam.

 

Na de vele warme dagen hadden we een koele dag te pakken, een welkome afwisseling! Er is heerlijk gewandeld door dit historische stukje Nederland vol molens, houten huisjes en werkplaatsen. Leuke kleine winkeltjes werden bezocht en we konden zelfs in de zaagmolen met de lift omhoog om de molen goed in werking te zien.
De bewoners genoten zichtbaar van dit gezellige dagje uit. De animo van dit uitje binnen Roomburgh was zo groot dat met andere vrijwilligers nog 2 keer is afgereisd naar de Zaanse Schans!

 

Wat fijn dat dit mogelijk wordt gemaakt voor de bewoners met de inzet van zoveel vrijwilligers.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.