Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares ‘op afstand’

Mooie slingers voor cliënten

April 2020 

 

Voor iedereen is deze tijd waarin we met Corona te maken hebben een moeilijke en spannende tijd. Wij wilden heel graag, juist in deze tijd, onze klanten helpen via ons SDB Cares programma. Daarom zijn we blij dat we een leuk initiatief hebben kunnen opzetten dat we op afstand kunnen uitvoeren.

 

Onze medewerkers (en hun kinderen en kleinkinderen) hebben gewerkt aan mooie tekeningen, gedichtjes en andere versieringen. Hiervan hebben we mooie slingers kunnen maken om de gezamenlijke ruimtes bij een aantal van onze klanten te versieren en de bewoners op te vrolijken.

 

We zijn blij met de leuke reacties die we hebben ontvangen op dit ‘SDB Cares op afstand’ initiatief!

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.