Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares ‘op afstand’

Mooie slingers voor cliënten

April 2020 

 

Voor iedereen is deze tijd waarin we met Corona te maken hebben een moeilijke en spannende tijd. Wij wilden heel graag, juist in deze tijd, onze klanten helpen via ons SDB Cares programma. Daarom zijn we blij dat we een leuk initiatief hebben kunnen opzetten dat we op afstand kunnen uitvoeren.

 

Onze medewerkers (en hun kinderen en kleinkinderen) hebben gewerkt aan mooie tekeningen, gedichtjes en andere versieringen. Hiervan hebben we mooie slingers kunnen maken om de gezamenlijke ruimtes bij een aantal van onze klanten te versieren en de bewoners op te vrolijken.

 

We zijn blij met de leuke reacties die we hebben ontvangen op dit ‘SDB Cares op afstand’ initiatief!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.