Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares op de Zomermarkt in Hattem

Zomermarkt in Hattem

 

Vrijdagmiddag 21 juni, 2019 was het dan zover, de jaarlijkse Zomermarkt bij Hanzeheerd in Hattem! Deze zomermarkt wordt georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel, dit jaar was de opbrengst van de Zomermarkt bestemd voor de Dierenweide bij de locatie.

 

3 collega’s van SDB*Ayton hebben geholpen bij deze Zomermarkt. Zij boden ondersteuning bij de ‘kringlooptafel’, de ‘boekentafel’ in de centrale hal en bij het springkussen voor de kids buiten. In de grote ontmoetingsruimte draaide het Rad van Fortuin en daar werd gezellige muziek bij gespeeld. Er waren in deze ruimte heerlijke aardbeien, zelfgemaakte appeltaart en het streekgerecht ‘kruudmoes’ te koop.

 

Bewoners en bezoekers werden welkom geheten en konden rustig rondkijken bij de verschillende tafels. Tevens waren er mooie bloemen en planten voor de verkoop. Er werden heel wat leuke koopjes gedaan, met als gevolg allemaal blije mensen! Bij het springkussen, was het een komen en gaan van kinderen. Met uiteraard vrolijke gezichten zodra er gesprongen kon worden!

 

De Dierenweide
De bewoners van de Hanzeheerd vinden het fijn om op het terras te zitten en te genieten van het uitzicht op de dieren, zoals de geiten, kippen en het schaap. De verzorging van de dieren en het onderhoud van de weide inclusief het terras brengen uiteraard kosten met zich mee. Door de totale opbrengst van € 1.000,00 kunnen deze kosten grotendeels gefinancierd worden.

 

Het was een enorm gezellige middag! Wie weet volgend jaar weer!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.