Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares op de Zomermarkt in Hattem

Zomermarkt in Hattem

 

Vrijdagmiddag 21 juni, 2019 was het dan zover, de jaarlijkse Zomermarkt bij Hanzeheerd in Hattem! Deze zomermarkt wordt georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel, dit jaar was de opbrengst van de Zomermarkt bestemd voor de Dierenweide bij de locatie.

 

3 collega’s van SDB*Ayton hebben geholpen bij deze Zomermarkt. Zij boden ondersteuning bij de ‘kringlooptafel’, de ‘boekentafel’ in de centrale hal en bij het springkussen voor de kids buiten. In de grote ontmoetingsruimte draaide het Rad van Fortuin en daar werd gezellige muziek bij gespeeld. Er waren in deze ruimte heerlijke aardbeien, zelfgemaakte appeltaart en het streekgerecht ‘kruudmoes’ te koop.

 

Bewoners en bezoekers werden welkom geheten en konden rustig rondkijken bij de verschillende tafels. Tevens waren er mooie bloemen en planten voor de verkoop. Er werden heel wat leuke koopjes gedaan, met als gevolg allemaal blije mensen! Bij het springkussen, was het een komen en gaan van kinderen. Met uiteraard vrolijke gezichten zodra er gesprongen kon worden!

 

De Dierenweide
De bewoners van de Hanzeheerd vinden het fijn om op het terras te zitten en te genieten van het uitzicht op de dieren, zoals de geiten, kippen en het schaap. De verzorging van de dieren en het onderhoud van de weide inclusief het terras brengen uiteraard kosten met zich mee. Door de totale opbrengst van € 1.000,00 kunnen deze kosten grotendeels gefinancierd worden.

 

Het was een enorm gezellige middag! Wie weet volgend jaar weer!

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.