Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares op het Zomerfeest

SDB vrijwilligers bij het jaarlijkse zomerfeest van dagbesteding De Werf, onderdeel van Ipse de Bruggen in Nootdorp

Juni 2018

 

In juni stond het zomerfeest van De Werf weer gepland, een jaarlijks feest voor cliënten, ouders/verzorgers en begeleiders waar een heerlijke barbecue wordt geserveerd.
De Werf biedt jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking dagbesteding op maat.

 

Jungle
Het thema van het zomerfeest van dit jaar was Jungle. De organisatie en SDB vrijwilligers hadden het terrein versierd in dit thema en de zonnige dag maakte de feestelijke sfeer echt compleet.

Doordat de vrijwilligers zich volledig richtten op de barbecue en het klaarmaken van alle hapjes en drankjes, konden de begeleiders hun aandacht besteden aan de cliënten en hun ouders/verzorgers. Op het feestterrein stonden spellen en luchtkussens en er was muziek met zelfs een live zanger.

Het zomerfeest van De Werf was weer een groot succes voor de cliënten, hun ouders/verzorgers en begeleiders. Onze SDB vrijwilligers hebben hard gewerkt maar vooral ook genoten. Zij waren blij met de positieve reacties en de bijdrage die zij mochten leveren aan deze dag!

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…