Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SDB Cares op het Zomerfeest

SDB vrijwilligers bij het jaarlijkse zomerfeest van dagbesteding De Werf, onderdeel van Ipse de Bruggen in Nootdorp

Juni 2018

 

In juni stond het zomerfeest van De Werf weer gepland, een jaarlijks feest voor cliënten, ouders/verzorgers en begeleiders waar een heerlijke barbecue wordt geserveerd.
De Werf biedt jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking dagbesteding op maat.

 

Jungle
Het thema van het zomerfeest van dit jaar was Jungle. De organisatie en SDB vrijwilligers hadden het terrein versierd in dit thema en de zonnige dag maakte de feestelijke sfeer echt compleet.

Doordat de vrijwilligers zich volledig richtten op de barbecue en het klaarmaken van alle hapjes en drankjes, konden de begeleiders hun aandacht besteden aan de cliënten en hun ouders/verzorgers. Op het feestterrein stonden spellen en luchtkussens en er was muziek met zelfs een live zanger.

Het zomerfeest van De Werf was weer een groot succes voor de cliënten, hun ouders/verzorgers en begeleiders. Onze SDB vrijwilligers hebben hard gewerkt maar vooral ook genoten. Zij waren blij met de positieve reacties en de bijdrage die zij mochten leveren aan deze dag!

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.