Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vogels spotten in Avifauna

Op dinsdag 7 mei 2019 zijn 3 van onze medewerkers op pad geweest met een flinke groep bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden. De reis ging naar Avifauna, een prachtig park waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier wonen een groot aantal exotische vogels zoals de reuzentoekan, neushoornvogel en de zeearend.

 

Ondanks de bui die tijdens de vogelshow over kwam, hebben de bewoners een mooie show kunnen zien. Het is indrukwekkend om te ervaren hoe de grote roofvogels zo dicht bij de mensen komen.

 

In de tropenhal konden de bewoners zich weer lekker opwarmen en bont gekleurde vogels voeren en van heel dichtbij meemaken.
Het is heel fijn om een kleine bijdrage te leveren aan het plezier van de bewoners. Veel ouderen komen niet heel veel buiten en zij genieten volop van zo’n dag uit.

 

Wij vonden het erg leuk om dit te doen!

Nieuwe naam

Met trots introduceren wij onze nieuwe naam: SDB Groep! SDB Groep is de nieuwe naam voor SDB Ayton, Cormel en Reports.

Lees verder

Al jarenlang is SDB bekend om de innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de zorg. In de zorgmarkt is aantrekkelijk werkgeverschap, gebruiksvriendelijke software en verminderde administratieve lasten cruciaal. Met de recente aanvullingen op ons portfolio kunnen wij als enige in de zorgmarkt een volledig portfolio bieden van geïntegreerde software oplossingen die de zorg vernieuwen. We gaan dan ook als één bedrijf verder onder de naam SDB Groep.