Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vogels spotten in Avifauna

Op dinsdag 7 mei 2019 zijn 3 van onze medewerkers op pad geweest met een flinke groep bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden. De reis ging naar Avifauna, een prachtig park waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier wonen een groot aantal exotische vogels zoals de reuzentoekan, neushoornvogel en de zeearend.

 

Ondanks de bui die tijdens de vogelshow over kwam, hebben de bewoners een mooie show kunnen zien. Het is indrukwekkend om te ervaren hoe de grote roofvogels zo dicht bij de mensen komen.

 

In de tropenhal konden de bewoners zich weer lekker opwarmen en bont gekleurde vogels voeren en van heel dichtbij meemaken.
Het is heel fijn om een kleine bijdrage te leveren aan het plezier van de bewoners. Veel ouderen komen niet heel veel buiten en zij genieten volop van zo’n dag uit.

 

Wij vonden het erg leuk om dit te doen!

SDB Groep levert nu ook E-Learning voor de zorg

The Competence Group – specialist in E-learning voor de zorg – is onderdeel van SDB Groep geworden.

Lees verder

Met de overname van de Competence Group kan SDB Groep een volledig portfolio van geïntegreerde oplossingen bieden aan zorginstellingen. Het geïntegreerde aanbod van Analytics, ECD, Planning, HR en Salaris software wordt nu aangevuld met E-learning oplossingen. The Competence Group ontwikkelt E-learning voor de zorg en levert daarbij ook het bijbehorende platform en diensten.

 

Lees verder…