Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vogels spotten in Avifauna

Op dinsdag 7 mei 2019 zijn 3 van onze medewerkers op pad geweest met een flinke groep bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden. De reis ging naar Avifauna, een prachtig park waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier wonen een groot aantal exotische vogels zoals de reuzentoekan, neushoornvogel en de zeearend.

 

Ondanks de bui die tijdens de vogelshow over kwam, hebben de bewoners een mooie show kunnen zien. Het is indrukwekkend om te ervaren hoe de grote roofvogels zo dicht bij de mensen komen.

 

In de tropenhal konden de bewoners zich weer lekker opwarmen en bont gekleurde vogels voeren en van heel dichtbij meemaken.
Het is heel fijn om een kleine bijdrage te leveren aan het plezier van de bewoners. Veel ouderen komen niet heel veel buiten en zij genieten volop van zo’n dag uit.

 

Wij vonden het erg leuk om dit te doen!

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.