Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vogels spotten in Avifauna

Op dinsdag 7 mei 2019 zijn 3 van onze medewerkers op pad geweest met een flinke groep bewoners van Zorgcentrum Roomburgh uit Leiden. De reis ging naar Avifauna, een prachtig park waar heerlijk gewandeld kan worden. Hier wonen een groot aantal exotische vogels zoals de reuzentoekan, neushoornvogel en de zeearend.

 

Ondanks de bui die tijdens de vogelshow over kwam, hebben de bewoners een mooie show kunnen zien. Het is indrukwekkend om te ervaren hoe de grote roofvogels zo dicht bij de mensen komen.

 

In de tropenhal konden de bewoners zich weer lekker opwarmen en bont gekleurde vogels voeren en van heel dichtbij meemaken.
Het is heel fijn om een kleine bijdrage te leveren aan het plezier van de bewoners. Veel ouderen komen niet heel veel buiten en zij genieten volop van zo’n dag uit.

 

Wij vonden het erg leuk om dit te doen!

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.