Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wandelen met cliënten van Sherpa

Wandelen met cliënten van Sherpa

Op 24 mei 2019 was onze organisatie te gast bij Sherpa in Baarn. Wij hebben daar een zakelijke bijeenkomst gecombineerd met een buitenactiviteit, samen met cliënten.

Met ruim 80 collega’s hebben wij een wandeling gemaakt over het prachtige terrein van Sherpa. Onder leiding van de vaste begeleiders hebben alle collega’s samen met een cliënt een mooie wandeling gemaakt en genoten van een heerlijk ijsje. Er werd een dansje gedaan bij het draaiorgel dat voor deze gelegenheid ook op het terrein was. Het was heerlijk voor de cliënten om met z’n allen lekker naar buiten te kunnen op deze mooie dag.

Sommige collega’s waren nog wat terughoudend in het directe contact met de cliënten maar de blije gezichten en vrolijkheid zorgde ervoor dat iedereen mee kon genieten van deze activiteit die zo gewaardeerd werd. Veel collega’s spraken later hun respect uit voor het werk van de begeleiders van Sherpa. De vele mooie indrukken en het fantastische weer maakte deze dag ook voor ons een dag die we niet snel zullen vergeten.

Wensboom
Sherpa heeft een digitale Wensboom ontwikkeld. Alle cliënten van Sherpa mogen hier hun wens insturen. Een erg mooi initiatief waarbij cliënten met soms een heel kleine wens blij gemaakt kunnen worden.Wij hebben op deze dag ook een bijdrage geleverd aan de Wensboom en enkele wensen in vervulling laten gaan. Twee cliënten hebben hun wens toegelicht en wij konden hun wens vervullen; binnenkort krijgen zij een rondleiding bij de brandweer!

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking
Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waar je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking. Met ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de regio Gooi & Vechtstreek, Eemland en Utrecht-West.