Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
SDB Groep – Ons verhaal

ONZE AMBITIE…

Onze ambitie is duidelijk! Wij zorgen ervoor dat de medewerkers in de zorg en kinderopvang zich kunnen richten op wat er echt toe doet. Zorgen voor diegene die hun zorg zo hard nodig heeft!

Hoe we dat doen? Natuurlijk door het bouwen van geweldige en innovatieve software! Maar alleen daarmee zijn we er niet. Het belangrijkste ingrediënt zijn alle SDB-ers en wie wij zijn als individu en als team!

Meer info

Onze roots

Onze roots liggen echt in de zorg en zijn daar al ruim 40 jaar geleden begonnen met groeien. Dit maakt dat we de zorg niet alleen in ons hart hebben, we hebben de zorg dus echt in onze roots.

SDB-ers hebben in de regel een groot en warm hart! Ze hebben affiniteit met de zorg en kinderopvang. SDB-ers (mantel)zorgen vaak ook zelf, doen vrijwilligerswerk of zetten zich graag op een of andere manier belangeloos in voor een doel waarmee ze een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. Soms draagt SDB een steentje bij aan het doel van de SDB-er en soms vragen SDB-ers de SDB familie om heb een handje te helpen. Samen staan we sterk!

Ook innovatie zit in onze roots. Al meer dan 40 jaar zoeken SDB-ers elke dag naar vernieuwende manieren om onze klanten en hun medewerkers gemakkelijker te laten werken. SDB-ers zijn niet voor niets van nature erg nieuwsgierig aangelegd en houden van innovatie en vernieuwing. Dit zie je natuurlijk ook terug in onze oplossingen en in de technologie waarmee we werken!

Wil je meer weten over onze ontwikkelingen van SDB Groep over de afgelopen 50 jaar?

HIER STAAN WIJ VOOR!

  • We zijn gepassioneerd in wat we doen voor onze klanten en voor elkaar. Onze klanten staan centraal in onze organisatie. Dit merken zij door onze klantgerichte aanpak. Wij streven continue naar een grote betrokkenheid; bij onze klanten, elkaar en de samenleving als geheel. Daar kunnen we niets aan doen, het zit in ons DNA!
  • We zijn trots op onze oplossingen en services en onze betrouwbaarheid als samenwerkingspartner. Innovatie zit in de kern van ons DNA. We zijn innovatief in onze oplossingen, organisatie en communicatie.

In hart en nieren

Een echte SDB-er herken je aan de volgende eigenschappen. Het zit in ons DNA

Klantgericht

“We hebben een intensieve interactie en een goede relatie met de klant hoog in het vaandel staan”

Gepassioneerd

“We werken met bevlogenheid en gedrevenheid aan het optimaal ondersteunen van onze klanten bij hun uitdagingen”

Betrouwbaar

We hechten veel waarde aan onze betrouwbaarheid in ons partnerschap met onze klanten en in onze samenwerking met elkaar

Betrokken

We zetten ons vol overgave in voor optimale oplossingen en service, zodat gebruikers zich kunnen richten op hun belangrijke taak van zorg in de samenleving

Innovatief

We zoeken elke dag naar mogelijkheden om onze oplossingen en services te verbeteren en nieuwe waarde te creëren

Onze kernwaarden sluiten nauwlettend aan bij onze ambitie en de manier waarop we die dagelijks samen nastreven, en we vinden ze dus ontzettend belangrijk! Elke dag dragen wij ze uit met en voor elkaar en onze klanten.

Herken jij jezelf in ons verhaal en ben je benieuwd of wij ook een leuke uitdaging voor jou hebben? Bekijk snel onze vacatures en laat van je horen! We kijken er naar uit kennis met je te maken.