Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Optimaal gebruik maken van onze software

Training

Onze ervaren trainers kunnen u helpen optimaal gebruik te maken van onze software.

 

Wij bieden verschillende trainingen aan, zowel klassikaal als op afstand. Onze klassikale trainingen worden georganiseerd op verschillende lokaties in Nederland. De online trainingen worden gegeven via Microsoft Teams. De klassikale training en de trainingen op afstand worden verzorgd door ervaren trainers en consultants.

 

Hieronder vind u ons standaard trainingsaanbod. Naast deze standaard trainingen, kunt  u ook een training op maat aanvragen, speciaal voor uw organisatie. Daarvoor kunt u contact opnemen met info@sdbgroep.nl.

SDB Groep neemt CSS over en lanceert de SDB Academy

Een paar maanden geleden was SDB Groep blij om ‘learning’ toe te kunnen voegen aan het portfolio met de overname van The Competence Group (TCG). En nu kunnen we ons aanbod op het gebied van leren & ontwikkelen nog verder uitbreiden met de overname van CSS Breda

De twee organisaties integreren en worden samen de SDB Academy, zodat SDB Groep op innovatieve wijze kan bijdragen aan leren en ontwikkelen van zorgmedewerkers. Houdt onze updates in de gaten voor meer nieuws over de SDB Academy.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.