Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Optimaal gebruik maken van onze software

Training

Onze ervaren trainers kunnen u helpen optimaal gebruik te maken van onze software.

 

Wij bieden verschillende trainingen aan, zowel klassikaal als op afstand. Onze klassikale trainingen worden georganiseerd op verschillende lokaties in Nederland. De online trainingen worden gegeven via Microsoft Teams. De klassikale training en de trainingen op afstand worden verzorgd door ervaren trainers en consultants.

 

Hieronder vind u ons standaard trainingsaanbod. Naast deze standaard trainingen, kunt  u ook een training op maat aanvragen, speciaal voor uw organisatie. Daarvoor kunt u contact opnemen met info@sdbgroep.nl.

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.