Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Zorgvernieuwing voor de beste zorg

Visie

Wij geloven dat de zorgorganisatie in een continu veranderende omgeving efficiënt en plezierig kan werken. Met onze innovatieve en gebruikersvriendelijke software en services rondom medewerkers en cliënten maken wij handen vrij zodat de cliënt alle aandacht krijgt. Het geven van de beste zorg aan de cliënt. Daar gaat het om!

SDB Groep

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en levert SDB Groep innovatieve en specialistische ICT-oplossingen voor de zorgsector. Met meer dan 180 medewerkers hebben wij als gezamenlijk doel om de zorgmedewerker in staat te stellen de beste zorg aan de cliënt te geven.

SDB Groep levert innovatieve SaaS oplossingen die klanten gebruiken om HR, salarisadministratie en personeelsplanning processen te automatiseren, alsmede een gebruiksvriendelijk en multifunctioneel ECD-product, leeroplossingen en een Business Intelligence tool. Uitstekende oplossingen die door meer dan 500 klanten worden gebruikt. Door het brede portfolio van oplossingen die wij kunnen integreren, zijn wij de enige partij in de zorg die een full-suite SaaS oplossing met BI en Analytics toepassingen kan bieden.

Al onze medewerkers hebben hart voor de zorg en affiniteit met de zorgsector. Dit is onderdeel van ons DNA en onze kernwaarden. We hebben vijf kantoren verspreid over Nederland, zodat we lokaal goed vertegenwoordigd zijn.