Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

We care met SDB CARES

We care…

We tonen onze betrokkenheid door daadwerkelijk zelf de handen uit de mouwen te steken. Wil jij dat ook? Dan is het SDB Cares programma er ook voor jou!

Vrijwilligerswerk doen in de zorg, jouw extra bijdrage leveren en dit gewoon onder werktijd! Hoe dat dan werkt? Dit kun je doen doen we door middel van ons SDB Cares programma.

Via het SDB Cares programma geven we je als medewerker de gelegenheid, zelf of gezellig met een aantal collega’s, vrijwilligerswerk te doen bij zorgorganisaties. En het leuke is dat je op allerlei manieren jouw bijdrage kan leveren. Dus je hoeft niet opgeleid te zijn voor de zorg en je kunt bijdragen zoals jij dit wilt, op de manier die bij jou past!

Zo hebben SDB-ers geholpen als begeleider bij verschillende uitjes voor cliënten van zorgorganisaties, naar de Zaanse Schans, de Keukenhof, Avifauna en ga zo maar door. Maar ook samen bloemen prikken aan die prachtige wagen voor de bloemen corso, de opknapbeurt van de tuinbankjes, begeleiden van het zomerfeest, de jaarlijkse rolstoelenwasstraat en naar de brandweer. Of wat dacht je van een middagje kerstkaarten maken samen met verpleeghuisbewoners! Allemaal zijn het mooie en diverse voorbeelden van bijdragen van SDB-ers. Kortom wat je kunt doen is heel divers en wat je kiest is aan jou!

We care met SDB CARES

Op bezoek bij de brandweer in Zeist

Voor 5 cliënten van Sherpa is een wens in vervulling kunnen gegaan! Samen met aantal SDB-ers en hun begeleiders mochten ze op bezoek bij de Brandweer Zeist. Ze kregen een rondleiding, mochten een brandweerpak aan, rijden in de brandweerauto (mét sirene) en een echte brand blussen! Als kers op de taart mochten ze in de hoogwerker om vanaf 32 meter hoogte uit te kijken over Zeist en omgeving. Geweldig om iedereen zo te zien genieten!

Iets voor jou? Bekijk onze vacatures en laat van je horen!
Meer info

Kers op de taart…

En als kers op de taart kun je op deze manier een geweldig ongedwongen kijkje in de keuken nemen bij een zorgorganisatie en wat daar dagelijks allemaal speelt. Dit maakt het voor ons nog eens extra de moeite waard jou als medewerker tijd voor vrijwilligerswerk te gunnen. Jouw ervaringen uit de praktijk neem je namelijk ook weer mee terug naar jouw werk!