Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Mikzo en SDB ECD

Volg ons Webinar op 11 juni

Mikzo is het classificatiesysteem van de toekomst. Er zijn al 27 zorgorganisaties die de methodiek inzetten bij meer dan 15.000 cliënten. Volg ons webinar om eersterangs uitleg te krijgen over het opstellen van zowel intra-als extramurale zorgplannen d.m.v. het Mikzo en ervaar hoe met het ECD van SDB Groep het primaire proces en secundaire proces naadloos met elkaar integreren! Dit webinar is interessant voor iedereen die werkzaam is in de VVT .

Tijdens het webinar wordt de Mikzo methodiek uitgelegd, bespreken we een voorbeeld aan de hand van een casus en laten we zien hoe deze casus in ECD SDB komt.

 

Inschrijven

Schrijf je nu gratis in en leer binnen een half uur alles over het Mikzo en SDB ECD. Daarnaast ontvang je ook nog een gratis e-book over Mikzo. Het webinar vindt plaats op 11 juni van 14.00 – 14.30.  

Deelnemer

 

 

Meer over het MIKZO 

Het Mikzo (Meetinstrument kwaliteit van zorg) is een classificatiesysteem om op een methodische wijze een persoonsgericht zorgplan op te stellen in de thuiszorg en de verpleeghuiszorg. De Mikzo methode gaat uit van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg en het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Met het Mikzo kan iedere zorgmedewerker aan de slag met het leveren van kwaliteit van zorg. Daarvoor zijn er 34 gebieden in 5 domeinen waarin wordt gemeten en gemonitord. Alle thema’s van het kwaliteitskader en alle risicofactoren zitten daarin. Het instrument sluit aan bij het zorgleefplan en past in ieder ECD. Daarnaast is het Mikzo in tegenstelling tot bijvoorbeeld Omaha 100% gebaseerd op Nederlandse zorg. Het MIKZO® is in 2017 in  samenwerking met ZINN ontwikkeld als classificatie voor de verpleeghuiszorg. Lees meer over MIKZO

 

Meer over SDB ECD

Het Mikzo past binnen ieder ECD maar heeft een optimale integratie binnen SDB ECD. Dit komt onder andere door de gedeelde visie en de grote mate van gebruiksvriendelijkheid die zowel Mikzo als SDB ECD bieden. SDB ECD maakt deel uit van SDB Groep die een totaaloplossing kan bieden van geïntegreerde oplossingen voor de zorg op het gebied van Salaris, HR, Planning, ECD, Analytics en Learning. Lees meer over het ECD van SDB Groep

Wat een waardering hebben wij voor alle zorgverleners die nu zo ongelooflijk onmisbaar zijn. Wat heeft Nederland jullie hard nodig! Dank jullie allemaal.

En om eraan bij te dragen dat support aan zorginstellingen goed doorloopt, hebben wij vroeg maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan en er zeker van te zijn dat onze mensen jullie mensen goed kunnen blijven steunen. Wij zijn allemaal beschikbaar vanuit huis en steunen jullie door dik en dun.  Onze helpdesk medewerkers en consultants staan voor u klaar.

We zijn normaal bereikbaar op 070-3570800

Lees meer

Wij zijn natuurlijk ook gewoon aan het werk om onze klanten te ondersteunen. Iedereen werkt thuis en afspraken doen we telefonisch om met videoverbinding. We zijn normaal bereikbaar op 070 357 0800.