Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem deel aan de webinars van SDB Groep

Schrijf je gratis in voor de webinars

In deze hectische en onzekere tijden zijn er zorgen genoeg. Nog niet te spreken over de zorgverantwoording en bijsturing op doelstellingen. SDB Analytics helpt jou om beslissingen te nemen en continu te verbeteren. Of je nu werkzaam bent bij een kleine of grote zorginstelling en of je nu de rol van bestuurder, controller, teamleider, HR manager of zorgmedewerker vervult. Wij helpen jou bij het nemen van beslissingen en laten jou als individu en organisatie groeien. Hoe, laten we je graag zien in deze webinar waar we ons richten op de HR kant.

Webinars

SDB Vrijwilligersportaal – Vrijwilligersmanagement 
Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in zorgorganisaties. De goede registratie en communicatie blijft echter vaak achter. Met het SDB Vrijwilligersportaal stellen we organisaties in staat om de vrijwilligers AVG proof te registeren, maar ook om op een eenvoudige wijze met hen te communiceren. In het webinar nemen we je graag mee in de mogelijkheden hiervan.  

SDB Elektronisch Cliënten Dossier – Betere zorg door faciliteren van netwerkzorg
Een digitale en gestandaardiseerde gegevensuitwisseling tussen alle bij de zorgverlening betrokken partijen is van essentieel belang. Het draagt bij tot efficiënte en effectieve zorg, georganiseerd rondom en samen met de cliënt.   SDB Groep is deelnemer aan VIPP InZicht en heeft zich gecommitteerd aan het faciliteren van zowel Zorginformatiebouwstenen, PGO als eOverdracht. We nemen je graag mee in onze visie hierover en de concrete verwezenlijking ervan.  

Inschrijven

Wil je meer weten over de oplossingen van SDB Groep? Schrijf je dan hier gratis in voor één of meerdere webinars.

    Maak een keuze uit één of meerdere webinars:

    Schrijf je in voor de gratis webinars

    Vanuit SDB Groep organiseren we verschillende webinars zodat je in een vogelvlucht kennis kunt maken met onze verschillende oplossingen op het gebied van Planning, Learning, Analytics, Hr, Salaris en het Elektronisch Cliënten Dossier.

    Lees hier meer