Hallo Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Accountmanager – SDB Analytics

Accountmanager SDB Analytics

Ben jij een netwerker pur sang die de technische mogelijkheden weet te verbinden met de zorgwereld?

Misschien ben jij wel die enthousiasteling waar we naar op zoek zijn!

Wie zijn wij? 
SDB Groep biedt geïntegreerde oplossingen op het gebied van Salaris en HR, Planning, een Elektronisch Cliënten Dossier, Learning en Analytics, volledig in de Cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze specifieke focus op de zorg, gecombineerd met onze innovatieve software waarin de cliënt en de medewerker centraal staan en ons brede aanbod van oplossingen en diensten, bieden wij zorginstellingen een partner die weet waar het echt om gaat in de zorg… Het geven van de beste zorg aan de cliënt!

Met onze analytics oplossing bieden we onze klanten toegevoegde waarde door middel van onze dashboards en rapportages aangevuld met tools voor budgetting en forecasting.

Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van relaties van SDB Analytics. Jij voelt feilloos aan wat een klant bedoeld en kunt dit duidelijk vertalen naar op te volgen acties voor je collega’s. Daarnaast zorg jij er ook voor dat klanten kennismaken met meer producten en diensten van ons.

Je bent veel op pad om zowel remote als live bij klanten op bezoek te gaan en biedt hun hierin een luisterend oor. Je kunt hierin gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveau’s. Je krijgt je eigen klantportfolio, waarin je jouw verantwoordelijkheden neemt. Je werkt nauw samen met de overige relatie accountmanagers en samen stimuleren jullie elkaar om te blijven ontwikkelen. 

Je stapt makkelijk op collega’s af om hun te betrekken bij je plannen en doelstellingen. Je krijgt er energie van om samen deze stappen te maken, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in sales van BI/BA oplossingen voor grote organisaties, ervaring in de zorgsector is een zeer sterke pré, en kunt ook aan tafel komen op bestuurlijk niveau;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden mondeling en in geschrift;
Je hebt een ondernemende, commerciële en proactieve manier van werken en bent niet bang om mensen direct te benaderen;
Je bent een kei in het multi-tasken en ondersteunen van collega’s;
Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij het beste tot je recht;
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
Je hebt affiniteit met software en de zorgsector en houdt van samenwerken en een informele werksfeer.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Accountmanager bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.000 – €6.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?
Jij bent wie je bent en iedereen is anders, dat is juist zo mooi. Solliciteer daarom op jouw manier… Dat kan door bijvoorbeeld een video of elevator pitch te sturen als sollicitatie. Natuurlijk mag je ook solliciteren door jouw CV en motivatie voor deze functie via onderstaande button of via HR@SDBGroep.nl toe te sturen. Doe het vooral op jouw manier!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Silke Wigbold (HR Medewerker) via 088 38 88 300.
‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’